2018-12-11 09:04


Traian Băsescu: România îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi ţinta unui atentat terorist

 |  07:14
Traian Băsescu: România îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi ţinta unui atentat terorist

Traian Băsescu a declarat sâmbătă seara, în cadrul unei emisiuni la B1 TV, că România îndeplineşte toate condiţiile pentru a fi ţinta unui atentat terorist deoarece este un stat cu o populaţie majoritar creştină.

"Pentru România e un interes redus, față de Franța. Când aud asta îmi vine să spun de pe ce planetă o veni omul asta? România e un stat cu o populație majoritar creștină, îndeplinește toate condițiile să fie țintă. Relaxarea asta poate fi deranjantă sau riscantă. Am avut politici total diferite. România a avut o politică preventivă tot timpul. La orice suspiciune, structurile de securitate au făcut documentația, cetațeanul respectiv a fost dus la tribunal și expulzat. E modul cum România a încercat să diminueze riscul terorist", a afirmat Traian Băsescu.

În opinia fostului preşedinte, „marea problemă pe care au avut-o Franța, Belgia, Olanda, Germania, Marea Britanie a fost relaxarea cu care au primit cetățeni din fostele colonii”.

„Permiterea de a rămâne izolați în comunități unde și-au făcut reguli, integrarea nu a fost posibilă. Cele două religii sunt atât de diferite încât nu a fost posibilă integrarea culturală, religioasă sau acceptarea faptului că și creștinii au credința lor", a completat fostul şef al statului, Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-22
Citeste si:
Traian Băsescu: Nu vreau ca nepoţeii mei să trăiască într-o Europă islamizata

TAGURI: traian basescu, romania, indeplineste, conditie, este, tinta, atentat, terorist
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANALIST
22 Noi 2015

Ai dreptate , cit de curind izmenarul pune de o veselie , ca sa arate ca este nevoie de el si supraveghia situatia .
CROCODILUL FLAMAND
22 Noi 2015

AI MARE EXPERIENTA,DOAR ESTI SI TU UN MIC TERORIST.....AI PLIMBAT TRENURILE CU MINERI LA BUCURESTI SI AI PACALIT LUMEA CU TOT FELUL DE SMEKERII SI ESCROCHERII>>>>DOAR CA ORICE AI FACE DOSARELE TALE MERG IN LINIE DREAPTA...ULTIMA STATIE CU PERONUL PE PARTEA CU JILAVA
Random imageUltimele stiri


loading...