2018-12-12 10:37


Traian Băsescu s-a întâlnit cu Emil Boc la Cluj-Napoca. Ce au discutat cei doi

 |  22:24
Traian Băsescu s-a întâlnit cu Emil Boc la Cluj-Napoca. Ce au discutat cei doi

Primarul municipiului Cluj-Napoca, Emil Boc, a declarat că în cadrul întâlnirii pe care a avut-o cu Traian Băsescu „nu au făcut politică”, ci a fost o reîntâlnire a doi oameni care se cunosc de 20 de ani.

''Am venit să îl salut pe fostul președinte al României și pe fostul partener din activitatea guvernamentală. Am discutat aspecte din viața noastră politică pe care am avut-o în trecut și, în calitate de primar, i-am urat bun venit în Cluj-Napoca fostului președinte al României. (...) Nu am făcut politică, politică fac alții. Nu am discutat niciun fel de aspect legat de Mișcarea Populară, de PNL, au fost subiecte excluse din dezbatere. A fost o reîntâlnire a doi oameni care au fost la un moment dat în fruntea unor instituții fundamentale ale statului român și, în primul rând, a doi oameni care se cunosc de aproape 20 de ani', a precizat Emil Boc, potrivit Agerpres.

Traian Băsescu și primarul Clujului s-au întâlnit, vineri seară, la Hotelul Opera Plaza din Cluj-Napoca, după ce preşedintele Mişcării Populare s-a cazat la hotelul respectiv.

Mișcarea Populară are programată, sâmbătă dimineaţă, o reuniune a Consiliului Executiv Național al organizației de tineret. De asemenea, începând cu ora 12.00 va avea loc Colegiul National al Mișcării Populare. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-13

TAGURI: traian basescu, intalneste, emil boc, cluj, napoca, discuta
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
13 Noi 2015

QIOMBETE>>>BOCULE....VEZI CA AM STRI CALDE DIN DOSARUL LUI NUTZY...ZICE CA TI-A ADUS LA PARTID GEAMANTANELE ALEA DE SPAGI DE LA BUZAIANU>>>BOC>>>DA SEFULE DA AM AVUT CHELTUIELI MULTE SI AM INVESTIT BANII IN GALETI SI MOPURI PORTOKALII>>>>QIOMBETE>>>STII CEVA HAI SA ZICEM CA NU STIM NIMIC...SE DESCURCA NUTZY SI FARA NOI LA D-N-A>>>BOC>>>BINE SEFULE FACEM SI ASA DAR VEZI CA SUNTEM IN DIRECT LA STIRI...CINEVA NE FILMEAZA CU CAMERA ASCUNSA,CRED CA E UN PAPARAZZI>>>QIOMBETE>>>CARE MAI FILMEZA CA PE BERCEA L-AM REZOLVAT,E LA PARNAIE>>>BOC>>>CRED CA E CODRUTZA CU COLDEA..>>>QIOMBETE>>>>NU RECUNOSC DECAT IN FATA MARII ADUNARI NATIONALE...ASTA E O LOVITURA DE STAT...AGENTURILI STRAINE
PAFNUTE007,SFANTUL
14 Noi 2015

Mai Flamandule,manca-le-ai Dick-ul celor doi,sa-tzi mai potolesti foamea..Daca nu te saturi nici asa,poti sa mi-l maninci si pe al meu..Bon apetit..
Random imageUltimele stiri


loading...