2018-12-16 13:15


Traian Băsescu spune cum va reacţiona dacă i se va oferi guvernarea

 |  08:25
Traian Băsescu spune cum va reacţiona dacă i se va oferi guvernarea

Traian Băsescu a afirmat duminică seara, la B1 TV, că nu va negocia cu PNL sau cu PSD în cazul în care unul dintre cele două partide îi va oferi guvernarea. „Probabil îmi voi considera misiunea încheiată și mă voi retrage”, a completat fostul preşedinte.

"În momentul în care aș fi în această situație, de a negocia cu unul dintre cele două partide, nu o voi face. Probabil îmi voi considera misiunea încheiată și mă voi retrage. Gândiți-vă: PNL și PSD au fost cele două partide care au făcut două suspendări anticonstituționale, în 2007 și 2012 pentru un singur lucru. Pentru că nu aveau acces să controleze justiția", a precizat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că şeful statului, Klaus Iohannis este „mai bun decât Ponta”, dar pentru el române în continuare „premierul de la Grivco”.

"Iohannis, am fost convins și sunt convins că e mai bun decât Ponta. Dar pentru mine, el rămâne premierul de la Grivco. Cum de altfel, a fost și susținător al suspendării din 2012. Eu nu cred că pot face astfel o construcție în care să mă aliez cu PSD-ul și PNL-ul", a subliniat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-04
Citeste si:
Traian Băsescu: Mişcarea Populară nu va rămâne în afara jocului la Primăria Capitalei
Traian Băsescu, despre expertiza privind incendiul din Colectiv: Ceva nu este în regulă şi nu se leagă

TAGURI: traian basescu, ofera, guvernare, negociaza, pnl, psd
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SOCRATE
05 Ian 2016

Nea BASE DE CE nu ai nici o aplecare spre a finaliza CANALELE BUCURESTI-DUNARE sau SIRET-BARAGAN, te poate ajuta si agronomul CIOLOS??? Asta asa pt a ramane si mata cu ceva pozitiv in istoria Ro ca in rest ai un statut vretabil de GROPAR remarcabil al Ro postcomuniste ca si ILESCU, CONSTANTINESCU sau JOHANNIS..
Random imageUltimele stiri


loading...