2019-04-19 19:39


Traian Băsescu: SRI trebuie pus zdravăn sub control

 |  08:04
Traian Băsescu: SRI trebuie pus zdravăn sub control

Traian Băsescu a declarat sâmbătă seara, la România TV, că SRI trebuie pus "zdravăn" sub control printr-o comisie parlamentară "extrem de puternică". Fostul preşedinte a ţinut să menţioneze că instrumentul prin care poate fi controlat DNA este legea răspunderii magistraţilor.

Traian Băsescu a afirmat că este evident că sunt probleme în ce priveşte controlul civil asupra activităţii serviciilor secrete.

"SRI trebuie pus zdravăn sub control", a completat fostul preşedinte.

În ceea ce priveşte DNA, Traian Băsescu a spus că acesta poate fi controlat prin adoptarea legii răspunderii magistraţilor.

"Instrumentul nu este punerea DNA sub control parlamentar, ci instrumentul este legea răspunderii magistraţilor", a subliniat fostul preşedinte. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-07-31

TAGURI: traian basescu, sri, pune, zdravan, sub, control
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IESI AFARA JAVRA ORDINARA
31 Iul 2016

cand ti-o sugea tie sriul nu era nici o problema javra ordinara, acum trebuie pus sub control! Mars in mortii ma-tii javra ordinara!
CROCODILUL FLAMAND
31 Iul 2016

CONTROL LA S-R-I>>>>>>>>>>>>ADICA UDREA.....COCOS....GHITZA.......TOT FELUL DE INFRACTORI SA DEA ORDINE SERVICILOR....CA SA DEVENIM UN FEL DE P-M-P>>>>>PARTIDUL MAFIA PERSONALA>>>>>VRABIA MALAI VISEAZA......BA QIOMBETE TU ESTI PE BUZA PRAPASTIEI...VEZI DE UNDE-TI FACI ROST REPEDE DE O PARASUTA....SI LASA ASTA PENTRU ALTCINEVA MAI POTRIVIT...AI AVUT OCAZIA SA O FACI 10ANI SI STIM CE PORCARII AI FACUT>>>>>>DE CE NU PECI IN SOMALIA....O TARA NEMAIPOMENITA...EXACT PE MODELUL TAU...FACI ACOLO ORICE TAMPENIE...E PERMIS
CROCODIL DE COTROCENI
31 Iul 2016

CE RASPUNDERE ? PE MAGISTRATI SI SERVICI NU II CONTROLEAZA NICI DUMNEZEU .
ANONIM
31 Iul 2016

"Obsesii" din trecut ? "Lupta cu sistemul" pare sa fi creat (...) ?
Random imageUltimele stiri


STARBAG