2018-12-10 20:48


Traian Băsescu: Tăriceanu să se retragă din politică. Mintea sa generează rebuturi tot mai mari

 |  11:25
Traian Băsescu: Tăriceanu să se retragă din politică. Mintea sa generează rebuturi tot mai mari

Traian Băsescu a precizat, miercuri, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu ar trebui să se retragă din politică pentru că „mintea sa generează rebuturi tot mai mari”. Fostul preşedinte susţine că evoluţia lui Tăriceanu este "cancerigenă".

Traian Băsescu a amintit de două cereri a lui Tăriceanu către Președintele României, care au avut ca scop protejarea unor inculpați.

"Anul 2006 – printr-un bileţel secret, în calitate de prim ministru, cerea Preşedintelui României să facă trafic de influenţă în justiţie pentru a proteja un inculpat - Patriciu. Anul 2015 – printr-o scrisoare oficială, în calitate de Preşedinte al Senatului, cere Preşedintelui României decapitarea justiţiei pentru a proteja un inculpat - Şova", scrie fostul președinte pe site-ul de socializare.

Traian Băsescu îi cere lui Călin Popescu Tăriceanu să se retragă din politică.

"Tăricene, este timpul să te retragi din politică pentru că mintea ta generează rebuturi tot mai mari, iar avansarea în vîrstă nu ţi-a adus înţelepciune, ci semne vădite de decrepitudine agresivă", a afirmat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-27

TAGURI: traian, basescu, tariceanu, retrage, politica, minte, genereaza, rebuturi, tot, mari
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...