2018-12-18 13:07


Traian Băsescu, ţinte ambiţioase pentru PMP

 |  21:59
 Traian Băsescu, ţinte ambiţioase pentru PMP

Băsescu a declarat că Mişcarea Populară îşi propune ca ţintă electorală pentru alegerile legislative din 2016 15-20%, pornind de la un scor de 10-12% la scrutinul local de anul viitor.

"Sunt ţinte care nu sunt scrise în niciun document al Mişcării Populare, dar, dacă noi ne-am propus un 15-20% pentru legislativele din 2016, este obligatoriu să obţinem un 10-12% la locale pe votul politic, pe votul de la consilii. Deci, dacă vom avea acest semnal, nu o fi 10-12%, o fi 9-11%, deci, dacă ne învârtim în jurul lui 10%, ne creăm premise pentru 15-20% la legislative. Şi aici vorbesc strict de votul politic, votul de la consilii", a declarat Traian Băsescu, la finalul Consiliului Executiv Naţional al MP.

Preşedintele Mişcării Populare a precizat că în cadrul reuniunii s-a discutat despre continuarea proceselor de organizare a alegerilor interne şi s-a făcut o analiză a stadiului de pregătire a candidaţilor pentru alegerile locale.

"Din punct de vedere al organizării, partidul face progrese, nu aşa de rapide cum ne-am dori, dar face. În fiecare săptămână avem mai multe organizaţii. Bătălia pentru noi, acum, este să acoperim mediul rural, atât cât vom reuşi. Se menţine procentajul de peste 85% de oameni care nu au făcut niciodată politică între cei care se înscriu acum în Mişcarea Populară", a declarat Băsescu conform Agerpres.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-11-24

TAGURI: traian basescu, pmp, alegeri
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


POANTA
25 Noi 2015

PIRATULE esti miliardar MAFIAOT facut de PLATFORMELE INDUSTRIALE , obtinute din fostele cele mai mari petroliere romanesti de pe glob luate moca odata cu disparitia flotei romanesti pe care ai montat INSTALATII de RAFINARE a petrolului , ce umbla nestingherite pe apele internatioanale si comercializeaza in porturile lumii produse petroliere fara sa se plateasca taxe. Mergi la printi TAI arabi sa-ti dea si tie o bazmaluta sa ti-o pui pe chelie si lasa natiunea romana fara un "destept" ca tine .................
Random imageUltimele stiri


loading...