2018-12-15 06:41


Traian Băsescu: Victor Ponta rămâne premier până în 2016. Îl tămâiază pe Klaus Iohannis şi preşedintelui îi place

 |  14:57
Traian Băsescu: Victor Ponta rămâne premier până în 2016. Îl tămâiază pe Klaus Iohannis şi preşedintelui îi place

Traian Băsescu a declarat, luni, la Adevărul Live, că Victor Ponta va rămâne premier până în 2016 deoarece „îl tămâiază” pe preşedintele Klaus Iohannis, iar şefului statului îi place.

”După alegerile din noiembrie 2014 eram sigur că nu rămâne. Acum sunt convins că da. Îl tămâiază pe Iohannis şi lui Iohannis îi place”, a precizat Traian Băsescu.

Fostul preşedinte a mai spus că l-a numit pe Victor Ponta premier pentru că nu avea altă soluţie, în condiţiile în care USL a obţinut 68% la alegerile parlamentare.

” Nu am avut încredere în Victor Ponta şi vă pot spune că l-am desemnat în mai pentru că era liderul USL, care oricum dobândise majoritate în Parlament, deci nu aveam ce să fac. Era clar că PDL pierduse majoritatea şi să fac ce făcusem în 2009, două-trei numiri, când ţara abia ieşea din criză, mi se părea prea mult. Am spus să dăm Opoziţiei funcţia de premier. Mulţi spun că eu l-am numit pe Ponta. Frate, voi i-aţi dat 68% din voturi!”, a completat Traian Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-04

TAGURI: traian, basescu, victor, ponta, ramane, premier, 2016, tamaiaza, klaus, iohannis, presedinte, place
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
04 Mai 2015

CLASA POLITICA formata din CIOCLII Ro
HAI, TU....
06 Mai 2015

Tu n-ai COABITAT perfect cu Ponta? Pactul ala de aderare - tii-aduci aminte? Tu -hahaiai, Ponta dactilogriafia, iar Dragnea (pretenu'mortilor) iti turna in pahar! L-ai si tras de observatie de Ponta in iulie anu'trecut sa-si tina fleanca DACA NU VREA SA DESTABILIZEZE CLIMATUL 'SIGUR' DIN RO. (aruncand in aer clasa politica ca va trebui sa raspunda) SI DACA NU VREA SA SUPERE/DERANJEZE PARTENERII 'STRATEGICI'....asa ca- hai SICTIR si tu, si Ponta si toti derbedeii care-ati fost (in orice rol politic) la butoanele Romaniei!
Random imageUltimele stiri


loading...