2018-12-10 18:28


Traian Băsescu a pus ochii pe electoratul monarhist

 |  12:37
Traian Băsescu a pus ochii pe electoratul monarhist

Preşedintele Traian Băsescu a declarat, ieri seară la postul public de televiziune,  că este necesară o structură de centru-dreapta în care ar putea intra şi PNŢCD, care poate fi un “vehicul de absorbţie” al electoratului monarhist în contextul în care curentul monarhist este destul de actual.

Declaraţia vine după ce şeful statului a discutat, ieri, la cotroceni cu liderii celor două aripi din PNCŢCD, Victor Ciorbea, respectiv Aurelian Pavelescu şi Vasile Lupu.  Întrebat dacă el contează pe electoratul monarhist, Băsescu a negat. “PNŢCD poate conta (n.r. pe electoratul monarhist). Eu nu am nicio şansă la electoratul monarhist, din păcate”, a spus preşedintele.

”O vizită de toamnă”, a descris Vasile Lupu întâlnirea cu Băsescu. Întrebat dacă şeful statului le-a propus să se alăture “Mişcării Populare”, ţărănistul a răspuns: “Nici într-un caz'”.

Şi Aurelian Pavelescu a afirmat că nu s-a discutat despre “nici un fel de proiect politic între PDL şi PNŢCD”. Ţărănistul  a adăugat însă că nu exclude o alianţă a PNŢCD cu PDL, arătând faptul că cele două partide fac parte din Partidul Popularilor Europeni (PPE). “O alianţă  PNŢCD- PSD nu va fi agreată, chiar dacă fac parte dintr-o uniune cu un partid de dreapta”, a accentuat Pavelescu. Băsescu a susţinut  în cadrul întrevederii că “PNŢCD are şanse să revină în Parlament  pentru că există  bazin electoral creştin-democrat”, a mai spus ţărănistul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639263-02-10
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HOME LOANS
29 Oct 2011

Every body remembers that our life is not cheap, nevertheless different people need cash for different stuff and not every one earns big sums cash. Thus to receive fast loans and just sba loan should be a right way out.
Random imageUltimele stiri


loading...