2019-02-24 01:54


Traian Băsescu spune că nu a fost în piaţă, în noaptea dintre ani, pentru că nu a fost invitat de primar. Preşedintele a făcut Revelionul cu premierul VEZI IMAGINI

 |  19:01
Traian Băsescu spune că nu a fost în piaţă, în noaptea dintre ani, pentru că nu a fost invitat de primar. Preşedintele a făcut Revelionul cu premierul   VEZI IMAGINI

Preşedintele Traian Băsescu a avut,sâmbătă, o scurtă intervenţie în faţa camerelor de luat vederi, la Predeal,acolo unde şi-a petrecut Revelionul.

Imaginea 1/1

Preşedintele Traian Băsescu a explicat, sâmbătă, căabsenţa sa din mijlocul oamenilor, într-o piaţă publică, de Revelion, a fostcauzată de faptul că nu a primit invitaţie din partea niciunui primar, scrieNewsIn, preluată de Realitatea.net.

Şeful statului a fost întrebat de ce nu a fost prezent, cu prilejultrecerii dintre ani, în mijlocul oamenilor, într-o piaţă publică, aşa cum aobişnuit în anii precedenţi. "Şi anul trecut, dacă vă aduceţi aminte, amrenunţat să fiu într-o piaţă, chiar era imediat după alegeri, am fost într-unrestaurant, am ieşit pe trotuar, am spus 'La mulţi ani!'. Trebuie să vă spun unlucru: ca să te duci într-o piaţă, trebuie să te invite un primar. De când laBucureşti nu mai este primar PDL, n-am mai primit vreo invitaţie. Am maiîncercat prin ţară, la Braşovîntr-un an, dar dacă nu te invită un primar, unde să te duci peste programulomului?", a explicat preşedintele.

Pe de altă parte, şeful statului a spus că urările de Anul Nou către româninu sunt politice. "Puteam foarte bine să le fac într-un studio, întresteaguri, dar mi-a rămas atât de întipărită în minte imaginea lui Ceauşescu şipe urmă a lui Iliescu urând românilor dintre steaguri, încât am refuzatvarianta asta, clasică să spunem pentru un preşedinte român. Şi am tot încercatalte soluţii. Asta e", a conchis şeful statului.

Şefulstatului a petrecut noaptea dintre ani la Predeal, alături de familie şi maimulţi membri ai Cabinetului Boc

Imaginea 1/1

Înnoaptea de Revelion, Traian Băsescu nu a părăsit restaurantul, însă îndimineaţa primei zile din 2011, relaxat, şeful statului a ieşit cu soţia laplimbare.

Şeful statului i-a salutat peturiştii care erau în zonă.

Cât despre noaptea dintre ani,şeful statului spune: "A fost o atmosferă extraordnar de plăcută. Am fostcu premierul, am fost cu ăsta, cu Ialomiţianu, cu Oprea, cu Iordănescu. Eram lamunte toţi şi ne-am adunat."


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-09-26
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...