2017-01-24 05:07


Triunghiul imposibil: Videanu–Udrea–Piedone

 |  15:30
Triunghiul imposibil: Videanu–Udrea–Piedone

Elena Udrea a confirmat ieri că fostul primar al Capitalei Adriean Videanu este una dintre persoanele care ar putea candida din partea PDL la alegerile de anul viitor. “Adriean Videanu poate fi o variantă pentru Primăria Capitalei. În acest moment, lucrăm la identificarea celui mai bun candidat pentru campaniadin toamnă pentru fotoliul de primar general. În scurt timp, la începutul anului viitor ne vom anunţa şi candidatul”, a spus Elena Udrea.

Anunţul vine la numai câteva zile după ce Elena Udrea a făcut public numele viitorului şef de campanie al PDL pentru alegerile din Bucureşti: actualul primar al Primăriei Secotrului 4, încă membru al PC, Cristian Popescu Piedone. Desemnarea lui Piedone a stârnit nemulţumirea mai multor lideri ai PDL Bucureşti, între care şi europarlamentarul Cristian Preda.

La alegerile din 2008, Adriean Videanu, pe atunci şef al campaniei electorale a partidului său, declara, într-o conferinţă de presă, că printre persoanele care şi-au luat permise de conducere, în mod fraudulos, la Piteşti, se află candidatul Partidului Conservator, la Primaria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, care şi-a făcut mutaţie în acest judeţ pentru o lună în acest scop.

Candidatul conservatorilor de atunci pentru Primăria Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, declara  la momentul respectiv că democrat-liberalii l-au acuzat ca şi-ar fi luat permisul de conducere ilegal deoarece "sunt disperaţi că el va câştiga Primaria Sectorului 4 şi va demasca toate afacerile oneroase ale acestora". Piedone a precizat că şi-a luat carnetul de şofer la Piteşti, preferând să-şi facă viza de flotant la un prieten, pentru că în Bucureşti este o persoană cunoscută.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-25

TAGURI: elena udrea, primar, adriean videanuComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


POZARU DIGITALU
17 Dec 2011

da, senzational si extrem de interesant, pe orice blog gasesti platitudinile astea, thiess e batut in cap ca va mai plateste cand voi vindeti 2-3000
Random image