2018-12-10 03:02


Tudorel TOADER, prima întâlnire oficială după ce a cerut REVOCAREA lui KOVESI. Subiectele discuției

 |  15:43
Tudorel TOADER, prima întâlnire oficială după ce a cerut REVOCAREA lui KOVESI. Subiectele discuției

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, dezvăluie, prin publicarea pe pagina sa de Facebook a unui comunicat de presă, ce a vorbit cu reprezentanţii Institutului de la Siracusa, în prima întâlnire oficială de după anunţul cu privire la cererea de revocare a şefei DNA.

"În data de 23 februarie 2018, domnul prof.univ.dr. Tudorel TOADER, ministrul justiției, a avut o întrevedere cu domnul Filippo MUSCA, Director adjunct al Institutului Internațional pentru Justiție Penală și Drepturile Omului Siracusa.

Întâlnirea a avut ca obiect discutarea proiectului “Întărirea luptei împotriva comerțului ilicit în Europa de Sud-Est”, care vizează întărirea răspunsurilor justiției penale la comerțul ilicit în Europa de Sud-Est, inclusiv prin consolidarea capacităților instituțiilor guvernamentale. Proiectul se va derula în 12 țări (Albania, Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Grecia, Kosovo, Fosta Republică Iugoslavă a Macedoniei, Muntenegru, România, Serbia, Slovenia și Turcia), pe o durată de doi ani și se va concentra pe sectoarele comerțului ilicit predominante în aceste țări și în regiune.

Cu această ocazie au fost punctate obiectivele proiectului, respectiv identificarea problemelor practice și a obstacolelor în combaterea comerțului ilicit la nivel național și regional, dezvoltarea unor recomandări intersectoriale inovatoare pentru întărirea răspunsului justiției penale la comerțul ilicit și promovarea armonizării regionale, precum şi întărirea capacităților organelor cu atribuții în realizarea justiției penale în combaterea comerțului ilicit și a infracțiunilor asociate.

În acelaşi cadru au fost purtate discuţii aplicate referitoare la problematica comerţului ilicit, atât din perspectiva implicării ministerului în studiile științifice realizate la nivel national şi regional şi a modalităţii de desfășurare a acestora, cât şi din punct de vedere al participării la activitățile de formare organizate de Institut şi implicarea în aplicarea eventualelor recomandări formulate de către acesta", transmite Ministerul Justiţiei.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-24

TAGURI: tudorel toader, revocare kovesi, intalnire oficiala, sefa dna, siracusa
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
24 Feb 2018

CE NU INTELEG CETATENII RO SARACI CU DUHUL ESTE FAPTUL CA; INCULPATII, PUSCARIABILII, PENALII, PUSCARIASII, care contamineaza din ce in ce mai mult PARLAMENTUL, GUVERNUL, ADMINISTRATIA PUBLICA LOCALA SI CENTRALA SI ALTE INSTITUTII ALE STATULUI trebuie scosi din viata publica. EI SE POT BUCURA DE “PREZUMTIA DE NEVINOVATIE” (mult trambitata de mafioti, sifractori, tradatori, etc) cand nu indeplinisc nici o functie publica . Intr-o democartie reala PREZUMTIA DE NEVINOVATIE nu opereaza pentru cei ce detin orice functie publica sau de demnitar si sunt BANUITI DE LIPSA DE , CINSTE, DE MORALITATE , DE LIPSA DE COMPETENTA , DE LIPSA DE CARACTER, DE LIPSA DE INEGRITATE, DE LIPSA DE ONOARE, ETC Trebuie anulate toate imunitatile si legile protectioniste a celor alesi PENTRU A CREEA CONDITII ELITELOR SI DEMNITATILOR UMANE SA INLOCUIASCA POLITRUCII INFRACTORI, SEMIDOCTII, ZOILE SI GUNOAIELE UMANE care au distrus RO. CEI CE SE VOR ALESI TREBUIE SA O FACA DIN DARUIRE PENTRU SEMENI, DIN VOLUNTARIAT, DIN PASIUNE SI TALENT. Trebuie abrogate legile ce permit amenstecul intre puterile statului pentru depolitizarea (demafiotizarea) structurilor statului. PARLAMENTUL NU TREBUIE SA NUMEASCA MEMBRI INSTITUTIILOR FUNDAMENTALE ALE STATULUI (CCR, Curtea de Conturi, CSM, Avocatul Poporului, AEP, etc)
ANONIM
24 Feb 2018

o gasca de hoti in frunte cu plagiatoarea mincinoasa Luluta se lupta cu o alta gasca de hoti
Random imageUltimele stiri


loading...