2019-05-19 15:45


Tudorel Toader, PRIMA REACȚIE după ce Augustin Lazăr l-a acuzat de DEZINFORMARE

 |  14:51
Tudorel Toader, PRIMA REACȚIE după ce Augustin Lazăr l-a acuzat de DEZINFORMARE

Ministrul Justiției Tudorel Toader a avut joi după amiază o primă reacție după comunicatul transmis de Parchetul General. Ministrul Justiției a reiterat declarația potrivit căreia va trimite în cursul zilei de astăzi către președintele Klaus Iohannis documentele pentru finalizarea revocării procurorului general Augustin Lazăr.

„Păstrați reacția și transmiteți-o dânsului. În cursul zilei de astăzi trimit. Cine spune că am plecat? Merg undeva și revin”, a spus Tudorel Toader, la sediul MJ, citeaza stiripesurse.ro.

Procurorul general Augustin Lazăr susţine că demersul ministrului Justiţiei, Tudorel Toader, de continuare a procedurii de revocare a sa din funcţie are un conţinut "strict politic" şi ignoră cadrul legal şi recomandările instituţiilor europene. Într-un comunicat remis joi, Augustin Lazăr critică anunţul lui Toader privind continuarea procedurii de revocare şi apreciază că exprimarea ministrului Justiţiei privind "tragerea de timp" are ca scop dezinformarea opiniei publice.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-27

TAGURI: tudorel toader, reactie, augustin lazar, dezinformare
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
27 Dec 2018

Afirmatii CORECTE ale procurorului general care arata cum tuDOREL pseudo- juristul nu respecta prevederile europene si H 2 DIN 2012 A CCR. MAFIA NU RESPECTA DECIZIILE CCR PE CARE LE-A SEMNAT. ACESTA ESTE psd-alde-udmr-minoritati.
Random imageUltimele stiri


STARBAG