2018-12-10 02:03


Tudorel TOADER răspunde la ACUZAȚIA că ar fi făcut public un DOCUMENT SECRET

 |  17:50
Tudorel TOADER răspunde la ACUZAȚIA  că ar fi făcut public un DOCUMENT SECRET

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, reacţionează la acuzaţia că printre anexele la raportul despre Kovesi s-ar afla şi un raport secret al Inspecţiei Judiciare. Toader demontează aceste speculaţii şi afirmă că legea prevede altceva.

"În legătură cu respectivul raport: Într-o conferinţă de presă, cineva a folosit părţi din conţinutul şi concluziile raportului Inspecţiei Judiciare. Raportul era public deja pe o revistă electronică de profil juridic. Articolul 48 din Legea 317/2004 privind CSM îi conferă raportului caracter confidenţial şi nu secret atâta timp cât este în lucru la Inspecţia Judiciară, atâta timp cât nu s-a pus rezoluţia şi nu a fost trimis la CSM. Raportul despre care vorbiţi este finalizat, are rezoluţie, este trimis la CSM, prin urmare nu intră sub caracterul confidenţial, darămite de secret de serviciu.

Înainte de a-l face public, am consultat specialiştii din Ministerul Justiţie, spunându-mi că nu este nicio problemă. Cineva din presă îmi spunea că a luat legătura cu Inspecţia Judiciară şi a primit acelaşi răspuns că nu este nicio problemă", a declarat ministrul Justiţiei, la Antena 3.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-02-24

TAGURI: tudorel toader, document secret, ministrul justitiei, kovesi
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HADRIAN
25 Feb 2018

Problema este cum acest personaj a devenit rectorul Universitatii A. I. Cuza din Iasi. Sa fi ajuns si in invatamantul superior din Capitala Moldovei rezultatele catastrofale ale mainii lungi a actualului PSD? Oricum, nu am intalnit pana acum un asa zis specialist in drept mai slab pregatit in comunicarea cu presa si cu cei ce asteapta lamuriri, nu abureli politicianiste, in aceasta campanie furibunda a PSD-ALDE de anihilare a justitiei romanesti. Cunoastem prestatia de student parat pe la Facultatea de drept din Craiova, a marelui sau inaintas, Florin Iordache. Ipochimenul trecea pe coridoarele facultatii doar cand cersea notele falsificate. Ca de, trebuia si omul sa ajunga ministru! Dar tovarasul Tudorel Toader din dulcele targ al Iesilor, inainte de a ajunge sluga fidela a micului Guru de Teleorman fusese ditamai rectorul. Pe ce se baza aceasta nobila functie? Iata intrebarea. Ne poate raspunde cineva? Pe unde suntem? Unde am ajuns? Mai pot fi pacaliti domnii Junker et compania despre bunele intentii ale actualei coalitii otravite? Dar noi, cei care de un an de zile inghetam in strada pentru ca ne pasa de soarta Tarii? De ce nu ne lamureste slugoiul PSD-ist cum ar putea sa-i deranjeze institutional pe cei ce au devalizat Roamnia si se ascund facandu-le bezele din paradisurile fiscale? Tovarese rector, chiar sunt probleme in justitia romana. Dar dumneata te ocupi doar de chestii de Partid! Si le comunici atat de prost! Pai nu e bine deloc.
ANONIM
26 Feb 2018

Tudorele, așa e? Ți-ai băgat nevasta la cașcaval și DNA e pe fir? In noiembrie 2017 Tudorel Toader avea „probleme cu DNA”, fiind implicat intr-o afacere din care a beneficiat sotia sa. Informatia a trecut neobservata la acea vreme. „Toader, ARE probleme cu DNA?!” Se pare ca blajinul domn Toader, ministrul justitiei, are ceva lucruri mai vechi de explicat in legatura cu o bursa de vreo 30.000 de euro pe care sotia domniei sale ar fi primit-o ca urmare a deciziei unei comisii din care facea parte si domnia sa. Bani europeni, multi si-au bagat mana pana la cot.
ANONIM
26 Feb 2018

Cum ați comenta totuși faptul că ministru de la justiție oferă totuși în mod public celor din justiție posibilitatea de a se pronunța împotriva imixtiunilor celor din politică în funcționarea sistemului de justiție ?
Random imageUltimele stiri


loading...