2019-04-19 15:49


Tudorel TOADER se spală pe mâini în SCANDALUL legilor justiției: „Niciuna dintre propunerile declarate NECONSTITUȚIONALE nu a venit de la Ministerul JUSTIȚIEI!”

 |  13:36
Tudorel TOADER se spală pe mâini în SCANDALUL legilor justiției: „Niciuna dintre propunerile declarate NECONSTITUȚIONALE nu a venit de la Ministerul JUSTIȚIEI!”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat, miercuri, după dezbaterea din plenul Parlamentului European privind reforma în justiţie şi statul de drept din România, că niciuna dintre propunerile declarate neconstituţionale de către Curtea Constituţională în cele trei legi ale justiţiei nu a venit de la Ministerul Justiţiei, informează News.ro.

Tudorel Toader a amintit, într-o conferinţă de presă susţinută la Strasbourg, după dezbaterea din PE, că iniţial la Ministerul Justiţiei au fost elaborate două proiecte de lege prin care s-a propus modificarea legilor justiţiei.

"Spun ceea ce am spus de mai multe ori - în media nu am convingerea că s-a subliniat astfel încât lumea să înţeleagă. De la Ministerul Justiţiei am făcut două proiecte de lege în care am propus modificarea legilor justiţiei, am făcut şi draftul în care pe 18 pagini urma să se solicite şi avizul Comisiei de la Veneţia. Pe 25 octombrie 2017, Comisia specială a solicitat draftul, l-am dat electronic pe structura legii 24, inclusiv draftul de solicitare de aviz de la comisie. Comisia a rupt proiectul în trei, a făcut trei proiecte de lege de modificare şi mai departe este ceea ce ştim. La minister am făcut proiect de lege pentru modificarea Codului penal şi a Codului de procedură penală în acord cu deciziile CCR. La fel, la minister am făcut proiect de lege pentru modificarea Codului penal şi de procedură penală în acord cu deciziile Curţii Constituţionale, un alt proiect pentru modificarea Codului penal şi de procedură penală în acord cu Directiva privind confiscarea extinsă, respectiv Directiva privind prezumţia de nevinovăţie. Mai departe, au trecut prin Guvern şi Guvernul a dezvoltat acele proiecte pe care noi le-am elaborat şi Guvernul le-a aprobat. Ce aş spune cu titlu personal - că dintre soluţiile legislative care au fost declarate neconstituţionale de către CCR în cele trei proiecte de lege pentru modificarea legilor justiţiei, niciuna dintre propuneri nu a plecat de la Ministerul Justiţiei", a declarat Toader.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-10-03

TAGURI: tudorel toader, legile justitiei, neconstitutional, scandal
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


NEGRO
03 Oct 2018

Tovarase notar, dumitale ai fost creierul acestor facaturi. Te-ai spalat pe maini cu stapanii carora le-ai pupat picioarele. In fata democratiei adevarate nu vei scapa. Nu esti altceva decat cel ce esti! Asasinul justitiei romanesti pentru beneficiul burgheziei proletare PSD-ALDE (am citat in guru dumneavoastra, V. I.Lenin). Tovarase Talharel, cine se amesteca cu zoaiele, il mananca porcii. Asa ca nu te mai spala cu toate apele lui sarmanul Bahlui! Hoasca batrana, ti-ai batut joc de o cariera modesta!
ANONIM
03 Oct 2018

HAI SICTIR
ANONIM
03 Oct 2018

Despre obsesia curului la români” Cred că românii au cea mai elaborată utilizare a curului în comunicarea verbală (cel puțin în limbile pe care le cunosc cît de cît). Poți comunica aproape orice folosind doar curul. Un inventar exhaustiv (sau aproape): a cădea în cur - a fi uluit a sta pe cur - a ezita a te mânca în cur - a provoca a da din cur - a face sex interesat, a atrage atenția a te trage pe cur - a te eschiva a sări de cur - a te enerva a pupa în cur - a linguși a mușca de cur - a agresa, a bârfi a sta cu mâna-n cur - a sta degeaba a-ți băga un deget în cur - a te complica a sta cu capul băgat în cur - a te ascunde, a nu te implica a strânge din cur - a fi speriat, îngrijorat a-ți mânca din cur - a fi sărac a fi cu curul în sus - a fi supărat a merge ca un cur - a merge prost (cu varianta “substantivul” curului - ex. politicienii curului- de slabă calitate, prost) Adăugați la cele paisprezece (!) expresii de mai sus înjurătura națională “Futu-te-n cur!” cu sau fara tușa de finețe „pe mă-ta”... Cu un asemenea bagaj obsesiv, nu mă mai mir că ne interesează atât de mult ce face vecinul cu curul lui. #ReferendumulCurului.
VIN OAMENI VERZI - ROSI .
03 Oct 2018

TE-AI PISAT PE TINE , LINGE BLIDE
# CUM ????
11 Oct 2018

Șeful LE monitorizează,auditează,îndreapdă pe CELE STRÂMBE : CINE se scuză seACUZĂĂĂ....!!!!
Random imageUltimele stiri


STARBAG