2019-01-19 05:07


Tudorel TOADER trage de timp în privința evaluării lui KOVESI: „Când voi decide, vă voi anunța...”

 |  14:41
Tudorel TOADER trage de timp în privința evaluării lui KOVESI: „Când voi decide, vă voi anunța...”

Ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, a declarat nu a luat încă o decizie în privinţa evaluării procurorului-şef al DNA, Laura Codruţa Kovesi, reiterând că atunci când va lua una va anunţa public, informează Agerpres.

Toader a spus că nu i-a informat nici pe membrii coaliţiei guvernamentale în acest sens. "În momentul în care voi face public, vă voi anunţa. Paşii înainte se văd sau nu se văd. Deci, în momentul în care voi decide să fac publică hotărârea luată, v-am asigurat că vă voi anunţa. În rest...", a declarat Toader la Palatul Parlamentului, întrebat când va face anunţul privind evaluarea procurorului-şef al DNA. Întrebat şi dacă i-a informat pe liderii coaliţiei despre o astfel de decizie, Tudorel Toader a spus: "Nu. Voi vedea la momentul respectiv".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-28

TAGURI: tudorel toader, ministrul justitiei, kovesi, dna
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SLUGA MAFIEI PSD.
28 Ian 2018

Acest individ sa ne spuna cum a ajuns baiatul lui pe functie inalta in cadrul Universitatii din Iasi fara sa sustina concurs pe postul ocupat.A obtinut locul dupa ce Tudorel Toader a fost numit ministru justitiei. Acum este sustinut in functie de penalii:tariceanu, chitoiu vosganian, cataniciu. Toti cu dosare la DNA, respectivANI. Huuuuuuuu mafioti bolsevici !
ANONIM
28 Ian 2018

VA ANUNTA DUPA CE PLAGIATOAREA ISI VA ASIGURA UN POST CALDUT PE LA BRUXELLES...BINENTELES CU AJUTORUL PALMIERULUI CE O SUSTINE ...DESI ...EL ..PALMIERUL CEL BRAV SI CINSTIT.....A SPUS CA DACA 4 RANDURI SUNT COPIATE ESTE ....PLAGIAT .... HALAL COLOANA VERTEBRALA PE ACEST PALMIER ...
@ANONIM
28 Ian 2018

Bolsevicule tu ori esti penal, ori infractor scapat acum din puscarie din moment ce sustii aberatii de genul acesta. Despre primul plagiator al tarii ponta nu ai de spus nimic ? Despre plagiatorii: corlatean, tudose,androneasca, oprea si toata floarea mafiei psd nici o vorba ?
UN ROMAN NECAJIT
28 Ian 2018

LA CALENDELE GRECESTI...ASTA E ROMANICA...Poti face orice si poti incalca si legea daca ai pe cineva, undeva , candva etc. nu patesti nimica...Doamna in cauza are SUA de partea sa ...Asa ca nu vom afla nimica....in cel mai rau caz va fii numita la Bruxelles sau undeva cu salariu de mii de Euro...HA...HA...HA....Vaide ROMANIA ASTA ...
KAKDNMANMDND
29 Ian 2018

sa mi bag pula in toate gunoaiele securistoide gen malin bot, mircea marian, robert turcescu, in familiile lor shi in mortii lor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! acelasi lucru ca mai sus shi pentru postaciii acoperiti de pe aceasta mizerie de site puterea.ro !!!!!!!!!!!!!!!
ANONIM
29 Ian 2018

@KAKDNMANMDND Nu uita sa-ti iei medicamentele si nu umbla fara insotitor autorizat.
Random imageUltimele stiri

loading...