2019-05-19 15:44


Ţuţuianu, atac la Dragnea: Contestă completele de judecători în speranţa că va fi extras unul dispus să-i facă jocul

 |  19:25
Ţuţuianu, atac la Dragnea: Contestă completele de judecători în speranţa că va fi extras unul dispus să-i facă jocul

Adrian Ţuţuianu, proaspăt exclus din PSD, lansează un nou atac la adresa lui Liviu Dragnea, preşedintele partidului. El spune că liderul PSD contestă completurile de 5 judecători de la Înalta Curte de casaţie şi Justiţie în speranţa că va nimeri unul favorabil.

"Așa cum am anunțat public, am contestat în justiție decizia abuzivă de excludere din PSD.

Din păcate, la termenul din data de 05.12.2018, instanța a decis amânarea, întrucât PSD a făcut o cerere de strămutare a cauzei, la o altă instanță, din cauza calității mele de senator. În opinia lor, faptul că sunt senator poate influența imparțialitatea judecătorilor Tribunalului Dâmbovița.

Dacă aș merge pe aceeași logică, aș înclina să consider că nicio instanță din România nu ar putea soluționa cauza, pentru că Liviu Dragnea, președinte al Camerei Deputaților, este al treilea om în stat. Dacă ne gândim cum amână și contestă completele de judecători, în speranța că va fi extras acel judecător dispus a-i face jocul murdar, atunci poate îmi înțelegeți îngrijorarea.

Ca urmare, deja am calitatea de parte (reclamant sau pârât) în trei cauze aflate pe rolul Tribunalului Dâmbovița sau al Curții de Apel Ploiești:1. 13.12.2018 – strămutarea cauzei2. 17.12.2018 – cerere de ordonanță președințială3. Cererea în anularea hotărârii CEX Național al PSD se află în procedură de regularizare, urmând să primesc termen", a scris Adrian Ţuţuianu pe Facebook.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-08

TAGURI: tutuianu, atac la dragnea, dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
08 Dec 2018

II ARE LA MINA . SA PISAT IN GURA LOR CU GASCA DE FURACIOSI DE BRAZILIA
Random imageUltimele stiri


STARBAG