2019-02-20 05:22


Ţuţuianu,întrebat dacă dosarul lui Dragnea este un motiv pentru ca acesta să facă un pas în spate: Este

 |  14:09
Ţuţuianu,întrebat dacă dosarul lui Dragnea este un motiv pentru ca acesta să facă un pas în spate: Este

Senatorul PSD Adrian Ţuţuianu a răspuns afirmativ, miercuri, întrebat dacă dosarul lui Liviu Dragnea este o problemă şi constituie un motiv pentru ca liderul social-democrat să facă "un pas în spate".

"Este. Vedeţi că toate demersurile noastre au fost interpretate la un moment dat ca fiind utile unei singure persoane, lucru care este neadevărat, dar ce contează este percepţia publică şi dacă percepţia publică este aceasta noi nu putem să rămânem defazaţi faţă de acest subiect", a afirmat vicepreşedintele PSD.

Lideri ai PSD au semnat o scrisoare deschisă prin care cer "demisia imediată" a lui Liviu Dragnea din funcţiile de preşedinte al PSD şi al Camerei Deputaţilor şi asigurarea interimatului la conducerea partidului de către premierul Viorica Dăncilă, care este preşedinte executiv.

Semnatari sunt vicepreşedintele PSD Paul Stănescu, viceprim-ministru şi ministru al Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Gabriela Firea, vicepreşedinte PSD şi primar general al Capitalei, Adrian Ţuţuianu, vicepreşedinte PSD şi vicepreşedinte al Senatului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-09-19

TAGURI: Adrian Ţuţuianu, psd, dragnea,
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CIUMA ROSIE PORCINA
19 Sep 2018

o sa va duceti dracului toata sandramaua asta imputita....nu mai luati nici 20 la suta
ANONIM
19 Sep 2018

,,Sandrama imputita ?''CE CATALOGARE??Dar de ce draga?Esti drogata asa i?pisatul l ai baut ,ca daca nu te sfatuesc sa l bei cat mai repede apoi trage pe nas si treci la homo!
CANCERUL ROMANIEI.
19 Sep 2018

Puscariasul analfabet si psihopat draKnea a distrus toate institutiile statului in doar un an si jumatate. Acest dement si cloaca de borfasi ai mafiei psd trebuj EXECUTATI in PIATA VICTORIEI IMPREUNA CU MERCENARII CARE AU GAZAT SI BATUT POPULATIA PASNICA.
BOU DE ANONIM
19 Sep 2018

mata ara drogata cind te a facut si ti a dat sa bei pisat de aceea esti obsedat de urina dar dai si lu nevastatea si copiilor tai sa bea sa se simta bine jegosule
@BOU DE ANONIM
06 Oct 2018

Stiu ca mata ,,ara" drogata, stiu,.Dealtfel pisatul il bea,, elita'' cum sa l bem noi oamenii de rand ,, nu ne da mana''Elita este Ciolos si iohanus si toata pleava asta de dreapta care de atata bine se fut ei intre ei fiind gay sadea
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...