2018-12-11 15:51


Udrea, candidată independentă

 |  19:55
Udrea, candidată independentă

Fostul ministru Elena Udrea a anunţat miercuri că va candida ca independent la alegerile parlamentare din luna decembrie. Ea a făcut anunțul când ieșea de la Înalta Curte, unde s-a judecat un termen în dosarul „Gala Bute”.

Udrea a susținut că are „obligația” să candideze la alegerile parlamentare și o face ca independentă, pentru că nu vrea să facă „rău” PMP, dar nu s-a consultat pe această temă cu Traian Băsescu: „…din acest moment drumurile noastre se despart”. Ea spune că a „vorbit întotdeauna şi despre lucrurile ascunse care se întâmplă cu clasa politică (…) despre finanţarea partidelor, despre relaţia obscură dintre partide şi mediul de afaceri”, dar „nimeni nu a vrut să asculte ani de zile”. Ea crede că este nevoie de oameni politici care să aibă curajul să spună adevărul şi să lupte, „ca România să nu încapă pe mâna acestui sistem”. În zilele următoare, își va prezenta propunerile legislative.

Udrea a mai spus că nu își dorește nicio funcție sau beneficiu personal. „Maxim”, un loc în Comisia de control al SRI-ului, „poate chiar cel de preşedinte, pentru că oricum cei care se află acum în aceste funcţii sunt nişte cârpe”.

Ea a susţinut că își va face o campanie electorală  „foarte ieftină": „… voi strânge semnăturile în stradă, fac un apel pe Facebook, cei care doresc să mă sprijine, pentru că timpul este foarte scurt. (...) Va fi o campanie mult pe internet, o să iau de la dl Cioloş (postaci - n.r.), că aţi văzut că are aşa de mulţi încât, probabil, în această campanie, că tot nu candidează, o să-mi dea şi mie cu împrumut”.

Elena Udrea și-ar dori „foarte mult” ca, ajunsă parlamentar, să voteze „un Guvern condus de Traian Băsescu”, pentru că nu crede „că există în România un om mai bine pregătit care să poată să ocupe această funcţie”. Ea s-a mai referit la „povestea aceasta cu 'nu numesc urmăriţi penal’ ” a lui Iohannis, spunând că „doar statutul de preşedinte şi imunitatea prezidenţială îl scutesc de a fi urmărit penal” și el. „… eu aş spune că aşa a zis şi Traian Băsescu în 2012 - 'nu-l numesc pe Victor Ponta'. Nu poţi să ignori votul cetăţenilor", a susţinut ea.

Udrea a criticat sistemul actual care nu face nimic în afara unui „spectacol al cătușelor”, cu ea sau alți lideri politici la ÎCCJ.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-05

TAGURI: elena udrea, candidata independenta, gala bute, ministru
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODILUL FLAMAND
05 Oct 2016

SOBOLANII DIN WC TE ASTEAPTA...LA PUSCARIE...SA JUCATI TABLE
CROCODILU' BOLUND
06 Oct 2016

MEDICAMENTE!?........>............MEDICAMENTE
ADMIRATOARE
07 Oct 2016

Succes Elena! Te sustin si te votez! Iesi si da detalii ,unde candidezi si daca este cazul de strans semnaturi.
MONA LISA DIN PLESCOI
07 Oct 2016

S-A NASCUT BLONDA PRECUM CENUSA...A FACUT SCHIMBARE DE SEX IN DUBAI..BOLI TROPCALE
Random imageUltimele stiri


loading...