2018-12-10 02:46


Udrea, reacție INEDITĂ în scandalul OAIA-brand turistic

 |  21:36
Udrea, reacție INEDITĂ în scandalul OAIA-brand turistic

Fostul ministru al Turismului, Elena Udrea, a comentat decizia actualului deținător al portofoliului, deputatul PSD Mircea Dobre, de a schimba brandul turistic al României.

"Sper că nu a mâncat oaia frunza. Frunza este un brand turistic care s-a finanțat din fonduri europene și pe care am avut obligația să îl păstrăm timp de cinci ani. Nu însemnă că avem obligația să-l schimbăm după cinci ani. Dacă ministrul actual, guvernul actual, specialiștii la acest moment apreciază că trebuie schimbat acest brand, foarte bine, să fie schimbat, întotdeauna este loc de mai bine. Ideea este că ce se pune în loc ar trebui să fie cel puțin de nivelul celui pe care îl avem acum. Nu mă pricep, nu știu dacă o oaie este brand-ul potrivit pentru România, iar ca să încerci acum, întâi de toate, să faci cunoscut la nivel mondial faptul că noi avem o baladă, ”Miorița”, și după aceea oamenii să înțeleagă că de fapt oaia este acel simbol mi se pare foarte complicat. Dacă se dorește să se schimbe actualul brand despre care eu spun că este un brand de succes, atunci cel mai bine este să se apeleze la specialiști”, a declarat Udrea pentru un post de televiziune.

Mult controversata "frunză", brandul turistic al României lansat în vara anului 2010, este pe cale să fie înlocuită cu o ...oaie! Ideea a fost vehiculată, săptămâna trecută, de actualul ministru al Turismului, Mircea Dobre, la o întâlnire cu oamenii de afaceri din domeniu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-05-30

TAGURI: elena udrea, frunza, oaia, brand turistic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MONA LISA DIN PLESCOI
30 Mai 2017

in loc de O OAIE DOUA OI ar trebui sa avem brandul UN COI...DOI COI...BAI-COI(COAIE)....SI UN CARNAT..DE PLESCOI...in CURUL LUI NUTZY..CURVA PARTIDULUI MAFIA PERSONALA(P-M-P)
MAZARE COSTUMAT IN HITLER
30 Mai 2017

https://www.youtube.com/watch?v=0DS7Uw43rlY
F-B-I
30 Mai 2017

parca te pastea puscaria fetito...cand mai ai timp de caragatza la TV?sau crezi ca o sa faca altii puscarie si pentru tine
LEVST.
31 Mai 2017

aici are putina dreptate nutzica, schimbarea acestei imagini cu a unei oi ar presupune ca mapamondul stie deja -si-de aici- intelege semnificatia- deci mapamondul ar sti povestea Mioritzei...In realitate nu este deloc asa, dimpotriva, cel putin 99% din omenire habar'nu'are de Mioritza noastra, si -cred eu- cel putin 50% din populatia mapamomdului, nu stie nimic despre Romania si nici nu pot sa o gaseasca pe harta(imediat)...Acestea fiind zise, idea cu "oaia-brand-de- tara" este f. deplasata, lumea ar crede ca oaia este echivalentul-ca IQ- al poporului roman, gandindu-se la extraordinarele realizari, in mai toate domeniile, pe care le avem...Si -bineinteles- ne-ar cota imediat cu o mare calitate, anume onestitatea...macar atat! Dar -cel mai important- este ca Romania se chinuie in retorici sterile, de acest gen, desi ar trebui sa faca mii de lucruri concrete, iar odata acestea finalizate, cineva va avea si inspiratia sa vina cu o propunere potrivita, izvorata din fapte concrete, din experienta se nasc si aceste idei, asa cum ideile-in continuare- sunt cele care fac progresul...La aceasta data , noi suntem blocati in palavarageli fara sens si total inutile, chiar paguboase,desi lucrurile care ar ridica natia romana, sunt la indemana si usor de infaptuit...
Random imageUltimele stiri


loading...