2019-02-21 03:47


Udrea a dat dezlegare la campanie electorală

 |  19:32

Disperat de scăderea dramatică din sondaje,PDL a trimis-o ieri pe Elena Udrea tocmai la Suceava să dea startul campanieielectorale cu mesajele “noi scoatem ţara din criză” şi “Opoziţia n-are minte”.Vârtejul alegerilor care au loc abia peste doi ani l-a cuprins şi pe Boc care aînceput să promită, pe modelul Geoană, tinerilor care vor să-şi înceapă oafacere câte 10.000 de euro.

Crema democrat-liberală în frunte cu Boc şiUdrea s-au strâns ieri la Suceava pentru a-l susţine pe Gheorghe Flutur laalegerile interne pentru preşedinţia filialei, el fiind de altfel singurulcandidat la această funcţie. Profitând de numărul mare de PDL-işti moldovenistrânşi la Suceava Elena Udrea a dat startul campaniei electorale pentrualegerile din 2012 şi 2014 “chiar dacă ea începe cu alegerile interne, care strângechipa, fixează liderii şi priorităţile”. “Guvernul Emil Boc face ce trebuie”,a mai spus cea care în urmă cu o lună considera că întreg Executivul ar trebuisă-şi dea demisia în loc să facă o simplă remaniere. Ministrul turismului şi-aîndemnat apoi colegii de partid să aibă curajul să stea de vorbă cu oamenii şisă le spună că tot ce face PDL este pentru a scoate România din criză. Şipentru că lupta politică se dă cu cei din Opoziţie, Udrea i-a atacat pe lideriiPSD şi PNL cărora “mai mult de o suspendare nu le poate coace mintea”. “Ăstaeste cântecul lor pe care îl cântă împreună la televiziunile mogulilor. De dataasta, însă nu mai au pârghiile din 2007”, a încheiat ea. Încercând să-i aducăla sentimente mai bune pe contestatarii preşedintelui Camerei Deputaţilor şilăsând să se înţeleagă că şi situaţia de la votul legii pensiilor a fostdeformată de televiziunile mogulilor, ministrul transporturilor, Anca Boagiu, acerut solidaritate cu Roberta Anastase. “Să ne uităm mai puţin la televizor şisă muncim în echipă”, a spus Boagiu.

RevoluţionarulFlutur cucereşte patria

Premierul Emil Boc crede şi el “cu sinceritate”că anul 2012 va fi, din punct de vedere politic, anul PDL, “pentru că azi facemce trebuie”. Şi el şi-a exprimat nădejdea că românii vor vedea cum PDL a avuttăria să facă ce trebuie, iar Opoziţia nu a oferit “decât bancuri” nu şiprograme economice. Cu doar o zi înainte Boc spunea că Guvernul va discuta un proiectde act normativ care prevede sprijinirea tinerilor sub 35 de ani care vor sădeschidă o afacere, prin acordarea de garanţii de stat pentru a obţine credite şiacordarea de ajutoare de stat nerambursabile în limita a 10.000 de euro. Întărâtat şi el de discursurile războinice ale colegilor, fostul şiactualul preşedinte al PDL Suceava, Gheorghe Flutur, s-a arătat gata săpornească o „revoluţie portocalie” oferindu-se să le dea celor din PSD „funiaşi săpunul”. Flutur a cerut democrat-liberalilor mai mult oprimism, pentru căpartidul poate mai mult decât „un bocet”. “Trecem acum pe o cărareşerpuită. Înapoi podul e rupt. Dacă nu mergem înainte riscăm să fim asimilaţicu criza şi nu cu ieşirea din ea”, a mai spus, foarte plastic, Flutur .

.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :638945-06-08
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VLAD.ADRIAN
10 Oct 2010

Doamna Udrea este o super doamna care spre deosebire de altii mai si pune osul la treaba. Bravo!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...