2019-01-16 21:16


Udrea are echipa completă pentru Capitală

 |  21:00
Udrea are echipa completă pentru Capitală

Elena Udrea a prezentat echipa completă a PDL Bucureşti pentru alegerile locale de pe 10 iunie. Preşedinta organizaţiei de femei, fostul prefect al Bucureştiului şi directorul Sălii Palatului sunt numele surpriză pentru sectoarele 4, 5 şi 2. Toader Paleologu, Liviu Negoiţă, Cristian Poteraş şi Silviu Prigoană sunt candidaţii stabiliţi de acum câteva săptămâni.

Preşedintele PDL Bucureşti, Elena Udrea, a anunţat candidaţii partidului pentru sectoarele 2, 4 şi 5, în cadrul unei conferinţe, menţionând că partidul vine cu o echipă tânără pentru a câştiga Capitala. Sulfina Barbu la sectorul 4, Lucian Iliescu la sectorul 2 şi Mihai Atănăsoaei la sectorul păstorit acum de Vanghelie sunt aruncaţi în cursa electorală.

Udrea i-a lăudat pe fiecare pentru activitatea desfăşurată până acum, fiind sigură că cetăţenii vor face o alegere bună, votându-i. Înainte de anunţ, Elena Udrea îşi aşeza candidaţii: „Haideţi, candidaţii în linie dreaptă, în faţă. La un moment dat, fiecare dintre noi o să fie în faţa microfonului”.

Partidul şi-a schimbat şi culoarea siglei, renunţând la consacratul portocaliu pentru un verde deschis care sugerează forţă, putere, a susţinut fostul ministru.

Un Iliescu contra lui Onţanu

În cursa electorală, împotriva lui Neculai Onţanu este aruncat Lucian Iliescu, care, potrivit aprecierii liderului PDL Bucureşti, are spirit organizatoric şi ştie să rezolve problemele. Acesta, care este director al Sălii Palatului şi consilier local, a declarat că a venit timpul ca Onţanu să lase un om tânăr la sectorul 2: „Există o vreme când oamenii trebuie să-şi mai pună tolba în cui. Este momentul ca la Primăria Sectorului 2 domnul primar Neculai Onţanu să se gândească bine la viitor şi să lase frâiele şi destinele sectorului 2 pe mâna unui tânăr care vine cu ambiţie, cu entuziasm şi cu multă putere de muncă”.

Silviu Prigoană a vorbit la final, spunând ca va coordona întregul Bucureşti astfel încât cetăţenii să nu aibă impresia că trec dintr-un oraş în altul, atunci când merg dintr-un sector în altul. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639560-07-05

TAGURI: pdl bucuresti, elena udrea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


EVROS
13 Apr 2012

Sa moara tac si pac daca nu zica ca este ca-n basmul Ali Baba si cei 40 de hoti( varianta PDL). Uitandu-te la ei parca iti vine in minte imaginea horor dela alegerea lui basescu din 2009. Mama, mama ce buni de munca sunt toti haidamacii de langa madama sa faci un nou canal cu ei, iar pe `mneaei sa o pui sa-i " distreze " sambata si duminica. Astia ar trebui munciti pana iar lua dracul, ca-n lagarele naziste sau comuniste, sa mai ramana de ei pilea si osul. Numai cand ii vezi ai senzatia ca un AK47 este singura solutie. Zau!
MADALIN
13 Apr 2012

Echipa are sanse bune la alegerile locale, cred ca vor castiga cel putin jumatate din sectoare
Random imageUltimele stiri

loading...