2017-01-21 23:39

POLITICA


Udrea cheamă la donat sânge

 |  19:17
Udrea cheamă la donat sânge

Elena Udrea face apel la oamenii din Capitală să vină să doneze sânge. Acţiunea va avea loc sâmbătă, printr-o campanie a  organizaţiei de tineret PDL Bucureşti.

Campania „Donează sânge, salvează vieţi”, este o iniţiativă a organizaţiei de Tineret PDL Bucureşti, aflată în subordinea filialei  PDL din Capitală, condusă de Udrea. Mai mult, există şi un filmuleţ de sensibilizare, în care apar membrii organizaţiei de tineret, precum şi Elena Udrea. Filmuleţul este disponibil pe site-ul www.otpdlbucuresti.ro şi pe pagina de Facebook a Elenei Udrea. În descriere, Udrea explică demersul lor: „În sprijinul campaniei noastre am făcut şi un filmuleţ care să vă motiveze”. Aceasta mai atrage atenţia asupra faptului că în spitalele din Bucureşti este nevoie de 1.000 de unităţi de sânge zilnic, campania de colectare venind în sprijinul spitalelor.

Pe lângă comentariile care laudă nobilul gest, există şi comentariul  în care iniţiativa este ironizată: „Iată-i la lopată, la zăpadă, apoi şi sânge, dacă o mai curge”, scrie un cetăţean, făcând aluzie la campaniile democrat-liberalilor din ultima vreme.

În cadrul filmuleţului, fostul ministru apare cu o pancartă pe care scrie „El are nevoie de tine”. Ideea generală a clipului se bazează pe o nepăsare privind donarea de sânge, după care, cei din clip conştientizează importanţa salvării unei vieţi prin donare.

Filmarea a fost  cel mai probabil făcută pe 10 februarie, întrucât fostul ministru are aceeaşi vestimentaţie ca la  emisiunea lui Ion Cristoiu, „La taifas”, la care a fost prezentă Udrea.

Campaniaeste deja la a patra ediţie. Ultima dată, anul trecut pe 18 iunie la sediul PDL Bucureşti a mai avut loc o campanie de donare. Printre cei care au donat sânge a fost şi Daniel Funeriu, ministrul educaţiei la vremea aceea. Elena Udrea nu a donat sânge, deşi ar fi vrut. A preferat să dea sfaturi, spunând că după ce li se ia garoul de la mână este recomandat să mânânce o friptură şi să se bea un pahar cu vin roşu. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-04-09

TAGURI: PDL Bucureşti, tineret, Elena Udrea, deficit sângeComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

THESIS SERVICE
17 Feb 2012

We can take dissertation writing or legal dissertation. But to demonstrate that you are real professional, you should take buy thesis.
CAMI
17 Feb 2012

foarte frumos ca doamna udrea participa la aceasta campanie, dupa ce nu mai face parte din actualul guvern, se vede ca este o femeie care ii place sa se implice pentru oamenii tarii, jos palaria pentru ea, intradevar o femeie exceptionala.este un lucru bun ca incurajeaza doanarea de sange. Felicitari doamnei udrea.
TEO
17 Feb 2012

sangele nu are culoare politica! Este o actiune de mare valoare si trebuie luata ca atare!felicitari OTPDL &Elena; Udrea!
EUGEN
17 Feb 2012

CU TOTII AR TREBUI SA NE ALATURAM ACESTEI CAMPANII!
EUSTACHE
17 Feb 2012

A salva vieti e un lucru mare!doar cei care au avut nevoie de sange pot confirma acest lucru!eu sunt printre acele persoane si multumesc din suflet celor care m-au ajutat in acel moment!
PESCARUL
17 Feb 2012

o campanie de succes!felicitari persoanelor implicate!
SILVIA
17 Feb 2012

foarte frumos ca doamna udrea participa la campania doneaza sange, salveaza vieti, se vede cat de mult ii pasa de oameni si cat de mult se implica pentru ei, ce pot zice numai cuvinte de lauda pentru ea. Felicitari doamna udrea.
MARIUS
17 Feb 2012

Initiativa OTPDL vine in sprijinul celor care au nevoie disperata de sange!!! Stocurile din spitale sunt reduse si de multe ori se asteapta destul de mult pentru o trasfuzie! Este un lucru minunat!! Nu este nimic politic aici!
VOICU
17 Feb 2012

Mi-as dori ca fiecare organizatie de partid politic sau ONG sa faca astfel de actiuni cu adevarat benefice pentru multi oameni care au nevoie disperata de transfuzii! Sangele nu are culoare politica! Bravooo!
OVIDIU
17 Feb 2012

Orice picatura de sange poate salva o viata!!! Salut aceasta intiativa a organizatiei de tineret a partidului democrat liberal desfasurata sub conducerea doamnei Elena Udrea!!! Un gest de suflet pentru oameni!!!
SIMION
17 Feb 2012

Este un lucru minunat aceasta campanie de donare de sange prin care pot fi salvate multe vietii. Avem nevoie de cat mai multa implicare, de la toate partidele daca s-ar putea in acest sens. Pe mine m-au convins voi merge sa donez sange!

Adauga un comentariu

Random image