2018-07-16 21:27


UDREA DESCULŢĂ. Deputatul PDL ar face orice ca partidul să recâştige alegerile

 |  13:20
UDREA DESCULŢĂ. Deputatul PDL ar face orice ca partidul să recâştige alegerile

Ar umbla "şi desculţă, nu doar în tenişi", dacă acest lucru ar ajuta partidul să recâştige alegerile viitoare. Declaraţia a fost făcută de Elena Udrea, la Bistriţa, unde şi-a lansat moţiunea pe baza căreia candidează la preşedinţia PDL.

"Dacă asta ar face ca PDL să câştige din nou alegerile, aş umbla şi desculţă, nu numai în tenişi. PDL are resurse să recâştige alegerile, să redevină cel mai important partid din România. Cred că era nevoie de această competiţie, partidul era plafonat, era blazat, noi eram demobilizaţi, dezorientaţi după ce două runde de alegeri ne-au adus rezultate din ce în ce mai slabe. Era nevoie de alegeri, dar era nevoie de alegeri care să se desfăşoare cu competiţie", a spus Elena Udrea, citată de Agerpres. Ea a adăugat că îşi doreşte ca această competiţie să fie "despre iniţiative, despre viziune, despre propuneri pentru PDL şi pentru fiecare dintre noi", şi nu despre atacuri la persoană. Elena Udrea a asigurat că, indiferent de rezultatul alegerilor interne de partid din 23 martie, la final partidul trebuie să rămână împreună, să fie "o singură echipă".

"Nu am mai avut curaj să stăm în stradă, faţă în faţă cu alegătorii. Nu avem de ce să ne fie ruşine. Nu am minţit, nu am furat, nu am făcut promisiuni pe care să nu le onorăm. (...) Dacă atunci când ieşi pe stradă nu te urmează nimeni, dă-ţi demisia din politică. Atunci când ieşi în stradă, dacă n-ai nimic de ascuns, dacă n-ai minţit, n-ai furat, dacă ce se spune despre tine sunt lucruri neadevărate sau jenante pentru lumea politicii, poţi să convingi că eşti unul dintre oamenii pe care merită să îl urmeze", a declarat Udrea. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639873-11-06

TAGURI: Elena_Udrea, motiune, desculta, presedintie, alegeri, competitie, PDL

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

Apa Nova