2017-01-18 01:29

POLITICA


Udrea îl pune şef de campanie pe Piedone

 |  18:43
Udrea îl pune şef de campanie pe Piedone

Anunţul făcut de Elena Udrea, preşedinte PDL Bucureşti, potrivit căruia Cristian Popescu Piedone, va fi coordonatorul camapaniei PDL-UNPR pe Bucureşti la alegerile din noimbrie 2012 a stârnit reacţii dure printre membrii PDL.

Elena Udrea, aflată marţi la Reuniunea Organizaţiilor UNPR din Bucureşti Ilfov, a  dat următoarea veste: „Campania pentru alegerile din noiembrie 2012 va fi condusă de Cristian Popescu Piedone. Imaginaţi-vă confruntarea dintre Piedone şi Mitrea. Vom avea cel mai bun şef de campanie“.

Acest fapt a stârnit dezaprobarea lui Cristian Preda, europarlamentar PDL, care a postat, în replică, pe blogul său: „Prin acest anunţ, înţeleg că Elena Udrea a deschis o dezbatere publică despre strategia PDL în campania de anul viitor. Cum discuţia nu e limitată la interiorul organizaţiei, ba mai mult a pornit de la vârf direct în spaţiul public, îmi exprim, la rândul meu, punctul de vedere aici, înainte de orice discuţie internă. Cred că asocierea cu Piedone e o eroare capitală. La fel cum e şi o asociere electorală cu UNPR: una e colaborarea la guvernare cu un grup care asigură majoritatea în Camere şi alta e asocierea electorală cu un partid care se declară de stânga, deşi sprijină un guvern PPE“.

Totodată, europarlamentarul PDL a ţinut să sublinieze că a votat împotriva lui în 2008 şi în 2009, iar când PDL a făcut campanie pentru legislative şi pentru prezidenţiale, primar PC pe atunci, a fost cu trup şi suflet în tabăra celor care voiau să doboare dictatura lui Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Elena_Udrea, Piedone, şef campanie, alegeri 2012, Cristian_PredaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BOGDAN
15 Dec 2011

Cred ca domnul Preda ar t rebui sa-l atace pe Opres cu , daca doreste sa-i aj ute pe bucuresteni!
RADU
15 Dec 2011

Mai mult , domnul Preda a r trebui sa isi sustina p artidul din care a ales s a faca parte , aproband d ecizia de a-l pune pe Pie done sef de campanie. Nu uitati ca a avut ocazie s a candideze dar a refuzat -o , e cel putin patetic sa iti dai cu parerea dup a asta.
ANDREI
15 Dec 2011

Nu se poate şi-n căruţ ă, şi-n teleguţă. Ar trebui, dacă vrea la pri mărie, să iasă la băt aie cu Oprescu, nu să st ea ca babele pe margine i să clevetească făr încetare.
MARCU
15 Dec 2011

Discutiile interne din PD L trebuie sa fie producti ve , lupta trebuie dusa i mpotriva lui Oprescu deoa rece el este raul de care trebuie sa scapam.
COSMIN
15 Dec 2011

Eu sunt de parere ca toat e aceste discutii trebuie sa aiba un singur scop s i anume detronarea mafiot ului Oprescu de la Capita la!!!
AMA
15 Dec 2011

Asta e clar, Preda ar tre bui să-l atace pe Opresc u dacă vrea să-i ajute pe locuitorii capitalei.
BOBI
15 Dec 2011

Preda a avut şansa sa de a candida, dar a respins -o. Trebuie să susţină pe cine decide partidul. De asta a ales să fie m embru PDL.
MARCEL
15 Dec 2011

Nenea Preda , du`te si ca ndideaza daca vrei sa aju ti cu ceva si nu iti mai da cu parerea aiurea.
TITUS
15 Dec 2011

Scopul PDL – UNPR trebu ie sa fie detronarea doct orului nebun , indiferent de cine ar trebui sa pun a sef de campanie sau mai stiu eu ce , Oprescu tre buie sa plece
CORI
15 Dec 2011

Nu se poate şi-n căruţ ă, şi-n teleguţă. Dac ă vrea la primărie, să iasă la bătaie cu Opre scu, nu să stea ca babel e pe margine şi să clev etească fără încetare .
DENIS
15 Dec 2011

Lupta trebuie dusă împo triva lui Oprescu, el est e răul de care trebuie s ă scăpăm.
CORINA
15 Dec 2011

Domnnul Preda refuza sa v ada scopul acestei campan i , si anume inlaturearea lui Oprescu de la Primar ie odata si pentru totdea una !
ELA
15 Dec 2011

Discuţiile interne din P DL trebuie să fie produc tive.
DAN
15 Dec 2011

Distinsul domn Preda si-a facut un obicei din a cr itica orice actine a part idului in mod total nejus tificat , totul pentru a- si crea o imagine. Totusi , acesta nu este un comp ortament normal pentru ci neva care se crede om pol itic.
FLO
15 Dec 2011

Pentru a-i ajuta pe bucur esteni, domnul Preda ar t rebuii sa-l atace pe domn primar Oprescu!
MESCU
15 Dec 2011

Il vrem jos pe Oprescu , asta e clar. Unul ca Pred a n-o sa stea in calea re formei totale a Bucuresti ului , mai ales ca a avut ocazia sa.
TEO
15 Dec 2011

Preda ar trebuie sa se co ncentreze pe contracarare a lui Sorin Oprescu, daca vrea binele bucurestenil or.
STUGEA
15 Dec 2011

Poate ca n-ar trebui sa n e mai adresam cu Domnul P reda , orice om care isi blameaza propriul partid in mod nejustificat nu se poate chema domn.
EUGEN
15 Dec 2011

Preda trebuie sa se confo rmeze politicii interne a partidului, de aia e mem bru. Daca voia sa candide ze, ar fi trebuit sa o fa ca.
STAMATE
15 Dec 2011

Ideea de baza e ca il vre m pe Oprescu plecat ! Dac a Piedone poate face asta , atunci foarte bine , d aca nu nu. SA PLECE ODATA !
COSTEL
15 Dec 2011

Nenea Preda ,dar matale cine esti de te-ai trezit sa iti dai cu parerea?
MAVERICK777
15 Dec 2011

E usor sa stai pe margine si sa dai din gura. Greu e sa te duci sa te lupti cu Oprescu pentru binele partidului si al cetaten ilor.
ANDREI MARCU
15 Dec 2011

Acestea sunt doar dispute interne ale PDL, ele nu trebuie sa afecteze dorin ta de a-l inlatura pe Sor in oprescu de la capitala si de a le oferi bucures tenilor o persoana capabi la in fotoliul de primar.
MENUMORUT
15 Dec 2011

Eu nu cred ca asocierea d intre un partid responsab il ce vrea binele tarii s i un primar la fel de res ponsabil, ce vrea binele bucurestenilor, este o gr eseala. Ba dimpotriva, su stin aceasta asociere.
LASCU03
15 Dec 2011

Oprescu ne praduieste in continuare si voua va ard e de certuri in interior? Primarul spagar ar trebu i sa fie principala voast ra grija, el e cel care s ecatuieste acest oras.
CLAUDIU
15 Dec 2011

Asa m-am saturat de polit icieni de mana a doua car e ies mereu la rampa cu d eclaratii fulminante , do ar ca sa isi creeze o ima gine
RAZVAN
15 Dec 2011

Preda asta e un fel de pa pagal asa , ce gandeste n oaptea oracaie ziua.
FLORENTINA
15 Dec 2011

Daca vrea sa-i ajute pe b ucuresteni, Preda ar treb ui sa-l atace pe primarul Capitalei.
DRAGOS
15 Dec 2011

Domnule Preda va urmaresc de aproape doi ani si nu mai criticati actiunile p artidului care va propuls at europarlamentar. Campa nia electorala se apropie si mai bine a-ti incepe sa va criticati adeversar ii politici. Daca a-ti al es sa fiti membru PDL res pectati deciziile partidu lui. Asa face un adevarat militant.
ADI
15 Dec 2011

Preda ar trebui sa sustin a persoana pe care o aleg e partidul doar de asta a ales sa faca parte din P DL; a avut si el sansa de a candida dar a refuzat.
MIHAI33
15 Dec 2011

Nu ar trebui sa stea pe m argine si sa palavrageasc a ca babele, ci sa iasa l a bataie cu Oprescu, daca isi doreste sa ajunga la primarie.
SORINA
15 Dec 2011

Ar trebui ca discutiile i nterne din pdl sa fie pro ductive, cel de care treb uie sa scapam este Opresc u, el este raul cel mai m are.
ALECA
18 Dec 2011

Preda ar trebui să-l ata ce pe Oprescu dacă vrea să-i ajute pe bucureşte ni.
TEEA
18 Dec 2011

Preda a avut şansa sa de a candida, dar a respins -o. Nu era de el oricum, este un politician mai fi lozof decat un administra tor. Acum trebuie sa dove deasca solidaritatea de m embru de partid...asta es te riscul intrarii intr-u n partid…
ALEXA06
18 Dec 2011

Piedone trebuie sa muncea sca ca sa ne demonstreze ca merita sa fie sustinut de PDL. Sper ca decizia politica a dnei presedint e sa fie corecta.
SANDRA
18 Dec 2011

Lupta trebuie dusă împo triva lui Oprescu. Dar Dl Preda ca orice alt membr u are dreptul la o parere si o alegere. Este totus i o figura politica impor tanta in mediul academic de care ar fi pacat sa se lipseasca PDL-ul la anu .
ALINA234
19 Dec 2011

Preda trebuie sa sustina partidul,iar lupta trebui e dusa impotriva lui Opre scu!
RALUCA
19 Dec 2011

Scopul este sa-l dea jos pe Oprescu,nu sa se certe intre ei
GEORGIANA.D
19 Dec 2011

Oprescu este cel care a r uinat Bucurestiul.Trebuie sa scpam de el.
ANDREEA
19 Dec 2011

Cu oprescu la nivelul cap italei nu o mai putem duc e mult.

Adauga un comentariu

Random image