2016-12-06 18:23

POLITICA


Udrea îl pune şef de campanie pe Piedone

 |  18:43
Udrea îl pune şef de campanie pe Piedone

Anunţul făcut de Elena Udrea, preşedinte PDL Bucureşti, potrivit căruia Cristian Popescu Piedone, va fi coordonatorul camapaniei PDL-UNPR pe Bucureşti la alegerile din noimbrie 2012 a stârnit reacţii dure printre membrii PDL.

Elena Udrea, aflată marţi la Reuniunea Organizaţiilor UNPR din Bucureşti Ilfov, a  dat următoarea veste: „Campania pentru alegerile din noiembrie 2012 va fi condusă de Cristian Popescu Piedone. Imaginaţi-vă confruntarea dintre Piedone şi Mitrea. Vom avea cel mai bun şef de campanie“.

Acest fapt a stârnit dezaprobarea lui Cristian Preda, europarlamentar PDL, care a postat, în replică, pe blogul său: „Prin acest anunţ, înţeleg că Elena Udrea a deschis o dezbatere publică despre strategia PDL în campania de anul viitor. Cum discuţia nu e limitată la interiorul organizaţiei, ba mai mult a pornit de la vârf direct în spaţiul public, îmi exprim, la rândul meu, punctul de vedere aici, înainte de orice discuţie internă. Cred că asocierea cu Piedone e o eroare capitală. La fel cum e şi o asociere electorală cu UNPR: una e colaborarea la guvernare cu un grup care asigură majoritatea în Camere şi alta e asocierea electorală cu un partid care se declară de stânga, deşi sprijină un guvern PPE“.

Totodată, europarlamentarul PDL a ţinut să sublinieze că a votat împotriva lui în 2008 şi în 2009, iar când PDL a făcut campanie pentru legislative şi pentru prezidenţiale, primar PC pe atunci, a fost cu trup şi suflet în tabăra celor care voiau să doboare dictatura lui Băsescu.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-02

TAGURI: Elena_Udrea, Piedone, şef campanie, alegeri 2012, Cristian_PredaComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

BOGDAN
15 Dec 2011

Cred ca domnul Preda ar trebui sa-l atace pe Oprescu , daca doreste sa-i ajute pe bucuresteni!
RADU
15 Dec 2011

Mai mult , domnul Preda ar trebui sa isi sustina partidul din care a ales sa faca parte , aproband decizia de a-l pune pe Piedone sef de campanie. Nu uitati ca a avut ocazie sa candideze dar a refuzat-o , e cel putin patetic sa iti dai cu parerea dupa asta.
ANDREI
15 Dec 2011

Nu se poate şi-n căruţă, şi-n teleguţă. Ar trebui, dacă vrea la primărie, să iasă la bătaie cu Oprescu, nu să stea ca babele pe margine şi să clevetească fără încetare.
MARCU
15 Dec 2011

Discutiile interne din PDL trebuie sa fie productive , lupta trebuie dusa impotriva lui Oprescu deoarece el este raul de care trebuie sa scapam.
COSMIN
15 Dec 2011

Eu sunt de parere ca toate aceste discutii trebuie sa aiba un singur scop si anume detronarea mafiotului Oprescu de la Capitala!!!
AMA
15 Dec 2011

Asta e clar, Preda ar trebui să-l atace pe Oprescu dacă vrea să-i ajute pe locuitorii capitalei.
BOBI
15 Dec 2011

Preda a avut şansa sa de a candida, dar a respins-o. Trebuie să susţină pe cine decide partidul. De asta a ales să fie membru PDL.
MARCEL
15 Dec 2011

Nenea Preda , du`te si candideaza daca vrei sa ajuti cu ceva si nu iti mai da cu parerea aiurea.
TITUS
15 Dec 2011

Scopul PDL – UNPR trebuie sa fie detronarea doctorului nebun , indiferent de cine ar trebui sa puna sef de campanie sau mai stiu eu ce , Oprescu trebuie sa plece
CORI
15 Dec 2011

Nu se poate şi-n căruţă, şi-n teleguţă. Dacă vrea la primărie, să iasă la bătaie cu Oprescu, nu să stea ca babele pe margine şi să clevetească fără încetare.
DENIS
15 Dec 2011

Lupta trebuie dusă împotriva lui Oprescu, el este răul de care trebuie să scăpăm.
CORINA
15 Dec 2011

Domnnul Preda refuza sa vada scopul acestei campani , si anume inlaturearea lui Oprescu de la Primarie odata si pentru totdeauna !
ELA
15 Dec 2011

Discuţiile interne din PDL trebuie să fie productive.
DAN
15 Dec 2011

Distinsul domn Preda si-a facut un obicei din a critica orice actine a partidului in mod total nejustificat , totul pentru a-si crea o imagine. Totusi , acesta nu este un comportament normal pentru cineva care se crede om politic.
FLO
15 Dec 2011

Pentru a-i ajuta pe bucuresteni, domnul Preda ar trebuii sa-l atace pe domn primar Oprescu!
MESCU
15 Dec 2011

Il vrem jos pe Oprescu , asta e clar. Unul ca Preda n-o sa stea in calea reformei totale a Bucurestiului , mai ales ca a avut ocazia sa.
TEO
15 Dec 2011

Preda ar trebuie sa se concentreze pe contracararea lui Sorin Oprescu, daca vrea binele bucurestenilor.
STUGEA
15 Dec 2011

Poate ca n-ar trebui sa ne mai adresam cu Domnul Preda , orice om care isi blameaza propriul partid in mod nejustificat nu se poate chema domn.
EUGEN
15 Dec 2011

Preda trebuie sa se conformeze politicii interne a partidului, de aia e membru. Daca voia sa candideze, ar fi trebuit sa o faca.
STAMATE
15 Dec 2011

Ideea de baza e ca il vrem pe Oprescu plecat ! Daca Piedone poate face asta , atunci foarte bine , daca nu nu. SA PLECE ODATA !
COSTEL
15 Dec 2011

Nenea Preda ,dar matale cine esti de te-ai trezit sa iti dai cu parerea?
MAVERICK777
15 Dec 2011

E usor sa stai pe margine si sa dai din gura. Greu e sa te duci sa te lupti cu Oprescu pentru binele partidului si al cetatenilor.
ANDREI MARCU
15 Dec 2011

Acestea sunt doar dispute interne ale PDL, ele nu trebuie sa afecteze dorinta de a-l inlatura pe Sorin oprescu de la capitala si de a le oferi bucurestenilor o persoana capabila in fotoliul de primar.
MENUMORUT
15 Dec 2011

Eu nu cred ca asocierea dintre un partid responsabil ce vrea binele tarii si un primar la fel de responsabil, ce vrea binele bucurestenilor, este o greseala. Ba dimpotriva, sustin aceasta asociere.
LASCU03
15 Dec 2011

Oprescu ne praduieste in continuare si voua va arde de certuri in interior? Primarul spagar ar trebui sa fie principala voastra grija, el e cel care secatuieste acest oras.
CLAUDIU
15 Dec 2011

Asa m-am saturat de politicieni de mana a doua care ies mereu la rampa cu declaratii fulminante , doar ca sa isi creeze o imagine
RAZVAN
15 Dec 2011

Preda asta e un fel de papagal asa , ce gandeste noaptea oracaie ziua.
FLORENTINA
15 Dec 2011

Daca vrea sa-i ajute pe bucuresteni, Preda ar trebui sa-l atace pe primarul Capitalei.
DRAGOS
15 Dec 2011

Domnule Preda va urmaresc de aproape doi ani si numai criticati actiunile partidului care va propulsat europarlamentar. Campania electorala se apropie si mai bine a-ti incepe sa va criticati adeversarii politici. Daca a-ti ales sa fiti membru PDL respectati deciziile partidului. Asa face un adevarat militant.
ADI
15 Dec 2011

Preda ar trebui sa sustina persoana pe care o alege partidul doar de asta a ales sa faca parte din PDL; a avut si el sansa de a candida dar a refuzat.
MIHAI33
15 Dec 2011

Nu ar trebui sa stea pe margine si sa palavrageasca ca babele, ci sa iasa la bataie cu Oprescu, daca isi doreste sa ajunga la primarie.
SORINA
15 Dec 2011

Ar trebui ca discutiile interne din pdl sa fie productive, cel de care trebuie sa scapam este Oprescu, el este raul cel mai mare.
ALECA
18 Dec 2011

Preda ar trebui să-l atace pe Oprescu dacă vrea să-i ajute pe bucureşteni.
TEEA
18 Dec 2011

Preda a avut şansa sa de a candida, dar a respins-o. Nu era de el oricum, este un politician mai filozof decat un administrator. Acum trebuie sa dovedeasca solidaritatea de membru de partid...asta este riscul intrarii intr-un partid…
ALEXA06
18 Dec 2011

Piedone trebuie sa munceasca ca sa ne demonstreze ca merita sa fie sustinut de PDL. Sper ca decizia politica a dnei presedinte sa fie corecta.
SANDRA
18 Dec 2011

Lupta trebuie dusă împotriva lui Oprescu. Dar Dl Preda ca orice alt membru are dreptul la o parere si o alegere. Este totusi o figura politica importanta in mediul academic de care ar fi pacat sa se lipseasca PDL-ul la anu….
ALINA234
19 Dec 2011

Preda trebuie sa sustina partidul,iar lupta trebuie dusa impotriva lui Oprescu!
RALUCA
19 Dec 2011

Scopul este sa-l dea jos pe Oprescu,nu sa se certe intre ei
GEORGIANA.D
19 Dec 2011

Oprescu este cel care a ruinat Bucurestiul.Trebuie sa scpam de el.
ANDREEA
19 Dec 2011

Cu oprescu la nivelul capitalei nu o mai putem duce mult.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Klaus Iohannis invită cetăţenii să participe la dezbatere, la campanie şi la alegeri Președintele Klaus Iohannis a declarat joi seara, la recepţia oferită la Palatul Cotroceni de... 01 Dec 2016 | (3)
BOR interzice preoților să se implice în campanie Consilierul misionar-pastoral si de imagine al Mitropoliei Ardealului, preotul Constantin Necula, a... Acum 23 ore | (2)