2017-01-17 04:50

POLITICA


Udrea, într-o cârciumă de manelişti

 |  19:09

Ministrul turismului, Elena Gabriela Udrea pe numele său întreg, dă chiar în aceste momente un chef de ziua sa. Pedeliştii din colegiul său de deputat au fost invitaţi la un restaurant din Capitală să sărbătorească Sfinţii Mihail şi Gavriil.

Petrecerea a început la ora 14.30, iar Udrea a ajuns în jurul orei 17.15. La sosire, ministrul a fost întâmpinat cu urarea „Elena, preşedinte!”.

În ediţia viitoare a ziarului „Puterea” vă vom oferi detalii despre ce s-a băut şi mâncat, dar mai ales din ce motiv a fost agresat reporterul nostru de bodyguarzii puşi s-o păzească pe Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-24Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SIMION
09 Noi 2011

La întâlnirea respectiv ă, Elena Udrea s-a înt lnit cu o parte din vota nţii din Colegiul ei. S spună deontologii jurn alişti ce oameni politic i se mai întâlnesc, de ziua lor, cu cei care i-a u votat.
TEODOR
09 Noi 2011

Lenuta, de cind semnezi S imion, mama?!?
ANDREI MARCU
09 Noi 2011

Este clar vorba aici de u n articol tendentios, inc a din titlu. Intr-o tara civilizata, cu presa pe m asura, astfel de articole referitoare la viata per sonala a unui ministru nu isi au rostul. Dar, din lipsa de subiecte, papara zzi (pentru ca nu mai ave ti de mult calitatea de j urnalisti) o urmaresc non -stop pe Elena Udrea.
ANCA
09 Noi 2011

Jurnalismul din Ro lasa m ult de dorit , dragi stud enti la jurnalism , invat ati sa fiti corecti ca pr ea departe nu veti ajunge cu supozitile ! Bravo e i ca s-a intalnit cu elec toratul ei ! nu trebuie s a ii descriminam pe acei oameni doar pt ca asculta manele ! fiecare are gus turile lui !
DIANA
09 Noi 2011

Inca un articol de prost gust ! si ce daca s-a int alnit intr-un club de man ele ? cati din populatia romaniei nu se duc in clu buri de manele macar 1 si ngura data ? paparazzi nu mai au ce sa scrie :)) t ot pe udrea o urmariti ? degeaba ! nu o speriati c u articolele voastre !
CATALINA
09 Noi 2011

Ft dragut , bine ca este capabila sa se coboare la orice nivel al electorat ului ei ! Felicitari ! As ta exprima multe lucruri BUNE despre ea nu PROASTE !
ALECA
10 Noi 2011

Papazatii nu mai contenes c. Ma mir cum de inca n-a fost preluata stirea si de cele doua irealitati. Frumos gestul din partea sa fie alaturi de cetaten ii pe care ii reprezinta. Mai rar gesturi d-asta p opulare din partea unor p oliticieni care sunt foar te ocupati...dar nu-i de mirare din partea ei pent ru ca doar e de la PDL , partid care a demonstrat ca nu ii este frica sa ia sa in strada alaturi de c etateni.

Adauga un comentariu

Random image