2018-10-16 20:30


Udrea, într-o cârciumă de manelişti

 |  19:09

Ministrul turismului, Elena Gabriela Udrea pe numele său întreg, dă chiar în aceste momente un chef de ziua sa. Pedeliştii din colegiul său de deputat au fost invitaţi la un restaurant din Capitală să sărbătorească Sfinţii Mihail şi Gavriil.

Petrecerea a început la ora 14.30, iar Udrea a ajuns în jurul orei 17.15. La sosire, ministrul a fost întâmpinat cu urarea „Elena, preşedinte!”.

În ediţia viitoare a ziarului „Puterea” vă vom oferi detalii despre ce s-a băut şi mâncat, dar mai ales din ce motiv a fost agresat reporterul nostru de bodyguarzii puşi s-o păzească pe Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-08-24
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


SIMION
09 Noi 2011

La întâlnirea respectivă, Elena Udrea s-a întâlnit cu o parte din votanţii din Colegiul ei. Să spună deontologii jurnalişti ce oameni politici se mai întâlnesc, de ziua lor, cu cei care i-au votat.
TEODOR
09 Noi 2011

Lenuta, de cind semnezi Simion, mama?!?
ANDREI MARCU
09 Noi 2011

Este clar vorba aici de un articol tendentios, inca din titlu. Intr-o tara civilizata, cu presa pe masura, astfel de articole referitoare la viata personala a unui ministru nu isi au rostul. Dar, din lipsa de subiecte, paparazzi (pentru ca nu mai aveti de mult calitatea de jurnalisti) o urmaresc non-stop pe Elena Udrea.
ANCA
09 Noi 2011

Jurnalismul din Ro lasa mult de dorit , dragi studenti la jurnalism , invatati sa fiti corecti ca prea departe nu veti ajunge cu supozitile ! Bravo ei ca s-a intalnit cu electoratul ei ! nu trebuie sa ii descriminam pe acei oameni doar pt ca asculta manele ! fiecare are gusturile lui !
CATALINA
09 Noi 2011

Ft dragut , bine ca este capabila sa se coboare la orice nivel al electoratului ei ! Felicitari ! Asta exprima multe lucruri BUNE despre ea nu PROASTE !
Random imageUltimele stiri


loading...