2017-01-18 20:07

POLITICA


Udrea: Ministrul fondurilor europene va fi, probabil, Leonard Orban

 |  12:48
Udrea: Ministrul fondurilor europene va fi, probabil, Leonard Orban

Consilierul prezidenţial Leonard Orban va fi gestionarul viitorului minister al fondurilor europene. Anunţul a fost făcut, vineri, nu de Emil Boc, şef al guvernului şi totodată al PDL, ci, de Elena Udrea, subalternă a lui Boc şi la guvern şi la partid. Deşi în ultima vreme mass-media au relatat îndelung că Orban este favoritul pentru postul de ministru al fondurilor europene, membrii de vază ai guvernului şi ai PDL nu confirmaseră asumat informaţia până acum.

Întrebată când va fi înfiinţat noul minister şi cine îl va conduce, ministra dezvolatării, Elena Udrea a răspuns: “Probabil că cel mai târziu în octombrie şi cel mai probabil domnul Orban”.

Contactat de Agerpres, fostul comisar european pentru multilingvism a refuzat să facă vreun comentariu. “Nu am nici un fel de comentariu de făcut. Nu am comentat nici înainte, nu comentez nici acum”, a declarat Leonard Orban. Întrebat dacă infirmă această informaţie, Leonard Orban şi-a reluat răspunsul: “Nu. Am spus că nu am niciun fel de comentariu de făcut”. Orban este momentan şeful Departamentului pentru Afaceri Europene al Administraţiei Prezidenţiale. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639259-05-05Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

FLORIN
09 Sep 2011

E adevarat ca la schimbar ea compozitiei partinice si a configuratiei guvern ului trebuie aprobarea pa rlamentului? Inseamna ca instituirea unui nou mini ster va trebui aprobata i n parlament. De ce nu s-a produs aceasta aprobare si in cazul numirii lui L azaroiu la Munca, pentru ca el nu era membru de pa rtid?

Adauga un comentariu

Random image