2019-01-19 11:26


Udrea: Pe Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că vizitează Dubaiul cu Ghiţă

 |  08:43
Udrea: Pe Ponta îl califică să vorbească despre politica externă faptul că vizitează Dubaiul cu Ghiţă
Liderul PDL ElenaUdrea a declarat, marţi, comentând acuzaţiile preşedintelui PSD privind ratareaobiectivelor Romnâniei pe plan extern, că pe Victor Ponta îl califică săvorbească despre politica externă faptul că a vizitat Dubaiul împreună cuSebastian Ghiţă.

MinistrulDezvoltării Regionale şi Turismului a afirmat, marţi, la Ploieşti, că toateinstituţiile financiare internaţionale sunt "mulţumite" de politicaeconomică a Guvernului României şi că România este dată ca exemplu de program guvernamental desucces.

"De politica economică aguvernului sunt mulţumite toate instituţiile financiare internaţionale, de lafondul monetar la bancamondială. România este dată ca exemplu de program guvernamental de succes,implementarea reformelor economice de succes", a afirmat, marţi, laPloieşti, Elena Udrea.

Întrebată cum comentează afirmaţiile lui Ponta, care a spuscă România a ratat toate obiectivele în planul politicii externe, Udrea a spuscă nu este "un specialist" în politică externă, dar că "esteevident că România în ultimul timp a avut ocazia să demonstreze că este unactor important in politica din Europa de sud est".

"Despre ce spune domnul Ponta despre politica externă, nu ştiu ce îlcalifică să vorbească despre acest subiect, poate faptul că vizitează Dubaiul,împreună cu domnul Sebastian Ghiţă, şi Monte Carlo. Dar cred nu este suficientpentru a avea opinii legate de politica externă a României", a declaratElena Udrea corespondentului MEDIAFAX.

Preşedintele PSD, Victor Ponta,a declarat, marţi, că "regimul Băsescu" a ratat toate obiectivele peplan extern, începând cu Mecanismul de Cooperare şi Verificare şi terminând cuaderarea la moneda euroîn 2015.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639244-02-05
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...