2016-12-10 14:57

POLITICA


Udrea pe post de lider în Parlament

 |  18:39
Udrea pe post de lider în Parlament

Elena Udrea, fostul ministru al turismului, a ocupat ieri unul din principalele locuri din faţă rezervate grupului PDL. Deputatul PDL a spus joi, la Palatul Parlamentului, că nu regretă faptul că nu mai deţine această funcţie în Guvern şi a afirmat că îşi va continua activitatea politică pentru că „este atâta treabă de făcut“. „Nu eşti ministru pe viaţă. Eu sunt om politic, este un nou ministru acum. Cred că o să avem o activitate importantă în Parlament, avem alegeri în iunie, alegeri în noiembrie, este atâta treabă de făcut“, a spus Udrea. Ea s-a declarat convinsă că viitorul ministru al dezvoltării regionale şi turismului, Cristian Petrescu, vacontinua proiectele începute în mandatul său, amintind legea turismului, legislaţia din urbanism, proiectele de investiţii în turism. „Din păcate are un mandat scurt - nouă luni, dar sunt convinsă că va reuşi să-şi facă bine treaba. Sunt convinsă că noul ministru, mai ales că vine din turism, va reuşi să ducă mai departe tot ce am început noi“, a mai spus Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRIN
10 Feb 2012

USL are zilele numarate, s-a vazut.sa vedem cu cine se mai aliaza CRINUTA ca pe Ponta nu se mai poate baza...sus guvernul.
BEBI
10 Feb 2012

asa este nu are de ce sa regrete, doar nu era sa fie ministru o viata intreaga, dar este normal ca uneori sa te mai apuce nostalgia...dar oricum bravoo ei pentru ce a facut in acest turism romanesc. Felicitari.
ALEX
10 Feb 2012

Nu cred ca era chiar asa necesar o schimbare a ministrilor, si cu atat mai putin a unora. In schimb sunt multumit ca au venit la conducerea ministerelor, oameni la fel de capabili. Doamna Udrea, alaturi de toti ministri din guvernul Boc, pot pleca cu capul sus si cu constiinta impacata ca au facut tot posibilul pentru ca tara sa nu fie rapusa de criza.
ZUZU
10 Feb 2012

Felicitari doamnei Udrea pentru treaba facuta ca ministru, si avand in vedere faptul ca il sustine si pe noul ministru, cred ca este evident devotamentul cu care isi face treaba.
KHAOS
10 Feb 2012

Sincer pe mine unul nu ma intereseaza cate perechi de pantofi are doamna Udrea, sau cu ce masina este. Pana in momentul de fata nu sunt dovezi ca aceste cheltuieli sunt facute din banii publici, iar pe presupunerile altora nu dau nici macar o flecma. Pe mine ma intereseaza cu ce a ajutat doamna Udrea tara, si in aceasta privinta cu totii putem vedea ca turiemul a ajuns la un alt nivel. Felicitari doamnei Udrea.
NEAMTU
10 Feb 2012

Nu inteleg de ce este nevoie de aceasta propaganda impotriva doamnei Udrea. Doar cei ce se tem de ceva incearca sa riposteze inapoi. Oare USL-ul se teme asa tare de doamna Udrea? Sau pentru simplul fapt ca e femeie incearca sa o atace in speranta ca va ceda mai usor?
ROTULA
10 Feb 2012

Doamna Udrea si-a facut treaba in minister intr-un mod cat mai competent. Doar datorita dansei, turismul in Romania a ajuns la un nivel mult mai ridicat.
NELU
10 Feb 2012

Chiar daca pleaca doamna Udrea, avand in vedere ceea ce a facut in turism, poate pleca cu capul sus. Ca romani, datorita doamnei Udrea, putem zice ca in momentul de fata turismul se afla la un alt nivel in momentul de fata.
MIHAI
10 Feb 2012

Nu pot decat sa o sustin pe doamna Udrea pentru ca a fost un ministru competent, complet in tot ceea ce a facut. Noi romani ar trebui sa sustinem asemenea oameni de calitate daca vrem sa avem o tara dezvoltata.
LARISA23
10 Feb 2012

Doamna Udrea si-a facut treaba in minister intr-un mod cat mai competent. Doar datorita dansei, turismul in Romania a ajuns la un nivel mult mai ridicat

Adauga un comentariu

Random image