2017-01-18 10:17

POLITICA


Udrea pe post de lider în Parlament

 |  18:39
Udrea pe post de lider în Parlament

Elena Udrea, fostul ministru al turismului, a ocupat ieri unul din principalele locuri din faţă rezervate grupului PDL. Deputatul PDL a spus joi, la Palatul Parlamentului, că nu regretă faptul că nu mai deţine această funcţie în Guvern şi a afirmat că îşi va continua activitatea politică pentru că „este atâta treabă de făcut“. „Nu eşti ministru pe viaţă. Eu sunt om politic, este un nou ministru acum. Cred că o să avem o activitate importantă în Parlament, avem alegeri în iunie, alegeri în noiembrie, este atâta treabă de făcut“, a spus Udrea. Ea s-a declarat convinsă că viitorul ministru al dezvoltării regionale şi turismului, Cristian Petrescu, vacontinua proiectele începute în mandatul său, amintind legea turismului, legislaţia din urbanism, proiectele de investiţii în turism. „Din păcate are un mandat scurt - nouă luni, dar sunt convinsă că va reuşi să-şi facă bine treaba. Sunt convinsă că noul ministru, mai ales că vine din turism, va reuşi să ducă mai departe tot ce am început noi“, a mai spus Elena Udrea.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-01-18Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

CRIN
10 Feb 2012

USL are zilele numarate, s-a vazut.sa vedem cu cin e se mai aliaza CRINUTA c a pe Ponta nu se mai poat e baza...sus guvernul.
BEBI
10 Feb 2012

asa este nu are de ce sa regrete, doar nu era sa f ie ministru o viata intre aga, dar este normal ca u neori sa te mai apuce nos talgia...dar oricum bravo o ei pentru ce a facut in acest turism romanesc. F elicitari.
ALEX
10 Feb 2012

Nu cred ca era chiar asa necesar o schimbare a min istrilor, si cu atat mai putin a unora. In schimb sunt multumit ca au venit la conducerea ministerel or, oameni la fel de capa bili. Doamna Udrea, alatu ri de toti ministri din g uvernul Boc, pot pleca cu capul sus si cu constiin ta impacata ca au facut t ot posibilul pentru ca ta ra sa nu fie rapusa de cr iza.
ZUZU
10 Feb 2012

Felicitari doamnei Udrea pentru treaba facuta ca m inistru, si avand in vede re faptul ca il sustine s i pe noul ministru, cred ca este evident devotamen tul cu care isi face trea ba.
KHAOS
10 Feb 2012

Sincer pe mine unul nu ma intereseaza cate perechi de pantofi are doamna Ud rea, sau cu ce masina est e. Pana in momentul de fa ta nu sunt dovezi ca aces te cheltuieli sunt facute din banii publici, iar p e presupunerile altora nu dau nici macar o flecma. Pe mine ma intereseaza c u ce a ajutat doamna Udre a tara, si in aceasta pri vinta cu totii putem vede a ca turiemul a ajuns la un alt nivel. Felicitari doamnei Udrea.
NEAMTU
10 Feb 2012

Nu inteleg de ce este nev oie de aceasta propaganda impotriva doamnei Udrea. Doar cei ce se tem de ce va incearca sa riposteze inapoi. Oare USL-ul se te me asa tare de doamna Ud rea? Sau pentru simplul f apt ca e femeie incearca sa o atace in speranta ca va ceda mai usor?
ROTULA
10 Feb 2012

Doamna Udrea si-a facut t reaba in minister intr-un mod cat mai competent. D oar datorita dansei, turi smul in Romania a ajuns l a un nivel mult mai ridic at.
NELU
10 Feb 2012

Chiar daca pleaca doamna Udrea, avand in vedere ce ea ce a facut in turism, poate pleca cu capul sus. Ca romani, datorita doam nei Udrea, putem zice ca in momentul de fata turis mul se afla la un alt niv el in momentul de fata.
MIHAI
10 Feb 2012

Nu pot decat sa o sustin pe doamna Udrea pentru ca a fost un ministru compe tent, complet in tot ceea ce a facut. Noi romani a r trebui sa sustinem asem enea oameni de calitate d aca vrem sa avem o tara d ezvoltata.
LARISA23
10 Feb 2012

Doamna Udrea si-a facut t reaba in minister intr-un mod cat mai competent. D oar datorita dansei, turi smul in Romania a ajuns l a un nivel mult mai ridic at

Adauga un comentariu

Random image