2019-04-25 17:08


Udrea plăteşte ziariştii străini

 |  19:04
Udrea plăteşte ziariştii străini
În plin “sezon”de tăieri de salarii şi creşteri de taxe,ministrul Elena Udrea continuă să cheltuiască sume mari de bani pe acţiuni cufinalitate îndoielnică. Astfel, ministrul dezvoltării regionale şi turismuluiurmează să aducă în România aproximativ “500 de ziarişti, creatori de opinie şiagenţi de turism din Austria, Germania, Suedia, Israel, Belgia, Italia, MareaBritanie, Moldova, SUA şi Ungaria”, pentru a efectua mai multe infotururi.Costurile sunt evaluate în jurul sumei de 150.000 de euro. Acţiunea similarădin 2009 a fost criticată de presă, fiind considerată ca neavând finalitate -numărul de turişti străini a scăzut constant - şi că a contat doar ca acţiunede PR internaţional pentru Elena Udrea. Mai este de semnalat că tot ministrul dezvoltăriişi turismului a anunţat recent că va aloca 295 de milioane de lei (în jur de 70de milioane de euro) pentru reabilitarea unor structuri de cazare, cele maimulte aparţinând mediului privat.

Aparut in:

Ultima modificare in data de :638935-12-17
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


VLAD
05 Iul 2010

Putoarea asta este nebuna. Cat o s-o mai rabdam ca sa-si faca de cap. A uitat ca facea de garda seara de seara pe Centura pentru 25 de euro ?
VLAD.ADRIAN
06 Iul 2010

Udrea este cea mai in regula femeie din toata clasa politica care chiar isi vede de treaba, merita tot respectul. @ vlad : rusine sa iti fie!
Random imageUltimele stiri


STARBAG