2016-10-24 23:28

POLITICA


Udrea promite că-l lămureşte pe colegul Preda în cazul Piedone

 |  13:33
Udrea promite că-l lămureşte pe colegul Preda în cazul Piedone

Elena Udrea a declarat joi că va avea o discuţie în partid cu europarlamentarul PDL, Cristian Preda, în care vor ajunge la acelaşi punct de vedere cu privire la numirea primarului sectorului 4, Cristiana Popescu Piedone, şef de campanie pe Bucureşti  la alegerile din 2012. Europarlamentarul şi-a exprimat dezaprobarea în această nominalizare făcută de Udrea. Preda a afirmat pe blogul său, că numirea lui Piedone în această funcţie este o veritabilă “eroare capitală, la fel cum e şi o asociere electorală cu UNPR”.Acesta a mai afirmat că nu va susţine o campanie electorală coordontă de către Piedone.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639269-01-14

TAGURI: piedone, elena udrea, sef campanieComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

SOFIA
16 Dec 2011

Preda ar trebui sa sustina persoana pe care o alege partidul, de aceea a ales sa fie membru al pdl-ului.
CAMELIA
16 Dec 2011

De ce nu iese la bataie cu Oprescu, daca isi doreste sa ajunga la primarie, ar fi mai bine decat sa stea pe margine si sa tot barfeasca.
MITRAN
16 Dec 2011

Noi trebuie sa scapam de Oprescu, impotriva lui trebuie sa luptam.
DRAGOS
17 Dec 2011

Nu se poate şi-n căruţă, şi-n teleguţă. Dacă vrea la primărie, să iasă la bătaie cu Oprescu, nu să stea ca babele pe margine şi să clevetească fără încetare.

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Elena Udrea, la DNA: Este un dosar de campanie Elena Udrea a declarat vineri, că a fost chemată la DNA pentru a i se comunica extinderea... 21 Oct 2016 | (4)
Deputatul Elena Udrea, la DNA pentru noi audieri Elena Udrea a venit vineri dimineaţa, la sediul DNA, pentru a fi audiată de procurorii... 21 Oct 2016 | (3)