2017-01-17 11:22

POLITICA


Udrea, “tocată” în ziarul Daily Mail

 |  20:17
Udrea, “tocată” în ziarul Daily Mail

Tabloidul britanic Daily Mail o ironizează fără menajamente pe Elena Udrea pentru pictorialul din revista Tabu. Articolul este intitulat "Este şi ăsta un mod de a câştiga alegerile! Un ministru român pozează într-o rochie din latex pentru coperta unei reviste". “Este un politician talentat, dar trucurile de acest gen nu o ajută, nici pe ea, nici pe altele", este concluzia materialul.

Într-o rochie neagră, strâmtă, din latex şi cu cizme înalte, strâmte şi sexy, ministrul român Elena Udrea pozează cu îndrăzneală pe coperta unei reviste, scrie Daily Mail. Fotografia o prezintă pe blonda ministră a turismului într-o rochie scurtă, cu decolteu, în cizme lucioase şi cu bijuterii simple. Udrea, foarte în pas cu moda, a fost la un moment dat "sfâşiată" de presă pentru că le-a trimis sinistraţilor în urma inundaţiilor pantofi cu toc, pentru a face femeile să se simtă frumoase, mai scrie ziarul britanic.

"Păcat că nu este atât de doritoare să ne arate politicile ei, aşa cum este să îşi arate corpul. Este un politician talentat, dar trucurile de acest gen nu o ajută, nici pe ea, nici pe altele", spune un critic, citat de Daily Mail în închiderea articolului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIUS
03 Noi 2011

În niciun caz reacţia p resei din Marea Britanie nu a fost atât de virule ntă precum cea din Româ nia. Asta e diferenţa di ntre o ţară open-minded şi una în care misogin ii cred că locul femeii este la cratiţă, eventu al îmbrăcată în pulov er pe gât şi cu şorţu leţ de bucătăreasă.
ANDREI MARCU
03 Noi 2011

Ai dreptate, Marius, mai avem mult pana departe. I nca suntem o societate ca re priveste din spatele u nor ochelari de cal, iar asta incepe sa ne afectez e pe toti.
RALUCA
03 Noi 2011

Elena Udrea este o femeie foarte frumoasa si doved este ca politica nu trebu ie sa te defeminizeze.
ANCA
03 Noi 2011

Felicitari pentru cat de puternica este ! Nu se la sa mai prejos si isi arat a frumusetea si inteligen ta tuturor ! Nu oricine i n situatia ei ar poza int r-un pictorial intr-o rev ista cunoscuta , daca nu ar fi puternic ! Bravo !

Adauga un comentariu

Random image