2016-12-03 02:29

POLITICA


Udrea, “tocată” în ziarul Daily Mail

 |  20:17
Udrea, “tocată” în ziarul Daily Mail

Tabloidul britanic Daily Mail o ironizează fără menajamente pe Elena Udrea pentru pictorialul din revista Tabu. Articolul este intitulat "Este şi ăsta un mod de a câştiga alegerile! Un ministru român pozează într-o rochie din latex pentru coperta unei reviste". “Este un politician talentat, dar trucurile de acest gen nu o ajută, nici pe ea, nici pe altele", este concluzia materialul.

Într-o rochie neagră, strâmtă, din latex şi cu cizme înalte, strâmte şi sexy, ministrul român Elena Udrea pozează cu îndrăzneală pe coperta unei reviste, scrie Daily Mail. Fotografia o prezintă pe blonda ministră a turismului într-o rochie scurtă, cu decolteu, în cizme lucioase şi cu bijuterii simple. Udrea, foarte în pas cu moda, a fost la un moment dat "sfâşiată" de presă pentru că le-a trimis sinistraţilor în urma inundaţiilor pantofi cu toc, pentru a face femeile să se simtă frumoase, mai scrie ziarul britanic.

"Păcat că nu este atât de doritoare să ne arate politicile ei, aşa cum este să îşi arate corpul. Este un politician talentat, dar trucurile de acest gen nu o ajută, nici pe ea, nici pe altele", spune un critic, citat de Daily Mail în închiderea articolului.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-07-08Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

MARIUS
03 Noi 2011

În niciun caz reacţia presei din Marea Britanie nu a fost atât de virulentă precum cea din România. Asta e diferenţa dintre o ţară open-minded şi una în care misoginii cred că locul femeii este la cratiţă, eventual îmbrăcată în pulover pe gât şi cu şorţuleţ de bucătăreasă.
ANDREI MARCU
03 Noi 2011

Ai dreptate, Marius, mai avem mult pana departe. Inca suntem o societate care priveste din spatele unor ochelari de cal, iar asta incepe sa ne afecteze pe toti.
RALUCA
03 Noi 2011

Elena Udrea este o femeie foarte frumoasa si dovedeste ca politica nu trebuie sa te defeminizeze.
ANCA
03 Noi 2011

Felicitari pentru cat de puternica este ! Nu se lasa mai prejos si isi arata frumusetea si inteligenta tuturor ! Nu oricine in situatia ei ar poza intr-un pictorial intr-o revista cunoscuta , daca nu ar fi puternic ! Bravo !

Adauga un comentariu

Random image