2019-05-23 12:43


ULTIMA ORĂ: Daniel Zamfir a fost EXCLUS din PNL. Cine i-a luat apărarea

 |  19:50
ULTIMA ORĂ: Daniel Zamfir a fost EXCLUS din PNL. Cine i-a luat apărarea

Biroul Executiv Naţional al PNL a decis miercuri excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir. Decizia a fost luată cu 25 de voturi pentru, două împotrivă şi două nule. Printre cei care i-au luat apărarea s-a numărat fostul lider liberal Alina Gorghiu.

Decizia de excluderea a venit la propunerea preşedintelui Ludovic Orban. În plus, numeroşi liberali i-au reproşat senatorului că are un plan de distrugere a partidului.

Senatorul a pus această excludere, într-o declaraţie dată presei, pe anumite "frustrări" ale lui Ludovic Orban şi a acuzat că legile pe care le face în favoarea românilor nu sunt dorite.

”Frustrări ale președintelui. Supărările vin și din afara partidului. Legea cămătăriei nu e dorită. Am spus și în partid, o spun și public, am toată convingerea că aceste legi sunt în favoarea oamenilor.

Excluderea mea trebuie să fie votată de Consiliul Național", a afirmat Daniel Zamfir.

Senatorul a precizat că nu va rămâne prea mult în afara unui partid, precizând că a avut discuţii atât cu PSD cât şi cu ALDE.

"Am avut discuții cu colegi și de la ALDE, și de la PSD, după ce președintele a anunțat că mă dă afară. Sunt colegi care apreciază ce fac și că nu merită să rămân pe stradă", a precizat Daniel Zamfir.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-03-29

TAGURI: pnl, exclus, daniel zamfir, alina gorghiu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
28 Mar 2018

Ce cauti in cocina aia puturoasa ,printre gusatii aia mafioti si cu idei de burghezoi ghiftuiti,domnule Zamfir? Dumneata nu stii ce caiafa lingatoare de clante este Sica mandolina?Asta este tinuta deliberali la indivizii astia?
Random imageUltimele stiri


STARBAG