2019-04-22 09:25


ULTIMA ORĂ Premierul Dăncilă, răspuns DUR pentru președintele Iohannis: ”E interesat doar de campanie electorală”

 |  22:42
ULTIMA ORĂ Premierul Dăncilă, răspuns DUR pentru președintele Iohannis: ”E interesat doar de campanie electorală”

După ce președintele Klaus Iohannis a retrimis bugetul pentru 2019 la Parlament, premierul Viorica Dăncilă vine cu un răspund dur pentru șeful statului, acuzându-l că totul e doar o strategie de campanie electorală.

”Este interesat doar de campania electorală și de dorința de a mai câștiga un mandat și face gesturi care pun în pericol imaginea României. Am văzut blocaj la nivelul numirii miniștrilor, vedem acum la buget, există sau nu motive, contestă la CCR orice. A ajuns să dețină recordul în materie. Niciun alt președinte nu a abuzat de această prerogativă (...) Bugetul pe 2019 prevede creșteri substanțiale pentru investiții, Educație, Sănătate. Sunt puse în pericol dezvoltarea investițiilor în domenii prioritare. Cred că domnul președinte a demonstrat că nu este interesat nici de creșterea veniturilor, nici de accesul la servicii medicale de sănătate. Cine este de vină că alocațiile copiilor nu au crescut de la 1 martie? Cred că telespectatorii dumneavoastră au deja răspunsul” a spus Viorica Dăncilă la Antena 3.

Premierul a vorbit și despre situația rezervei de aur din străinătate și a explicat care ar fi raționamentele pentru ca aceasta să fie adusă înapoi în țară.

”România are cu totul altă situație economică și poziție internațională. Suntem stat membru al UE și NATO, avem o economie de piață deplin funcțională, o creștere economică robustă și una dintre cele mai mici datorii publici. Funcția unei rezerve de aur consistente păstrată în afara țării nu se mai justifică. Președintele ar trebui să acuze și celelalte state care fac același lucru” a explicat premierul.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-03-06

TAGURI: dancila, premier, raspuns, iohannis, buget, campanie electorala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


@VACA VEORICA
07 Mar 2019

PRESEDINTELE IOHANNIS ESTE INTERESAT ( CA NOI TOTI ) DOAR DE DISTRUGEREA BORFASULUI ORDINAR DRAGNEA SI A PSDEILOR .DESPRE CAMPANIE NU I-SI FACE NICI O GRIJA , PENTRU CA VA CISTIGA ORICUM UN NOU MANDAT .
,,CA VOI TOTI''
07 Mar 2019

Care voi toti ,voi scarboseniile dreptei cacacioasei care va drogati si va beti pisatul ?Voi sunteti cei 11 la % din tara asta care sunteti nazi dementi Voi sunteti adeptii unui chior iesit din minte care impreuna cu curva sa si Cocos dar si cu Nelu Mexicanu si Crinutza Dumitrean precum si cu alte figuri de hoti si devalizatori ati condus tara spre
ANONIM
07 Mar 2019

dezastru Voi adeptii unui sas criminal care a ars tinerii ca sa puna un bubos incompetent In 2 ani de zile cat ati guvernat ati lasat in urma jale si dezastru ,dar si o indatorare de 9 miliarde euro date pe arme si avioane second handHai mars la pisat ,Siktir scarbe criminale naziste!
@CA VOI , ANONIM
07 Mar 2019

SUGETI PULA AMINDOI BAI JEGURI PSDISTE .
@@CA VOI,ANONIM
07 Mar 2019

postac dement ce esti ,sugi tu pula la sas si lui Dragnea SIKTIR JAVRA NEBUNA
@@@CA VOI, ANONIM
07 Mar 2019

SA LE-O SUGA MATA . SI MIE .
ANONIM
07 Mar 2019

@ Ați zice și că partidelor politice ce și-au votat finanțări din bugetul public , pentru cheltuielile partidelor ,datorită obținerii de mandate parlamentare, le-ar putea conveni să voteze să le fie finanțați și alegătorii care i-au votat ,din bugetul public ?
CRIMINALI NAZI
09 Mar 2019

mars la baut pisat
Random imageUltimele stiri


STARBAG