2019-05-21 15:55


ULTIMA ORĂ: S-a HOTĂRÂT. Opoziția depune moțiune de CENZURĂ

 |  21:44
ULTIMA ORĂ: S-a HOTĂRÂT. Opoziția depune moțiune de CENZURĂ

După numeroase negocieri între partidele de opoziție, acestea au luat, în sfârșit, decizia. Se vor uni în jurul scopului comun de a da jos Guvernul Dăncilă prin moțiune de cenzură până la finalul acestui an.

Liderii opoziției au decis ca miercuri, 12 decembrie, să depună moțiunea de cenzură împotriva Guvernului Dăncilă.

Moțiunea va fi semnată de PNL, USR, PMP şi Pro România.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-12-10

TAGURI: opozitie, pnl, usr, motiune de cenzura
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


MULT SUCCES.....
11 Dec 2018

.....opozitiei in demersul ei legitim de a SALVA SI ELIBERA ROMANIA DE GAȘCA HOTILOR SI BORFASILOR PSD-ALDE , CARE AU ACAPARAT ROMANIA PRIN MINCIUNA SI MANIPULARE DE TIP BOLSEVIC. PORKARUL PUSCARIAS draknea SA FIE ARESTAT IAR AVEREA FRAUDULOS FACUTA SA SE INTOARCA IN PROPRIETATEA STATULUI ROMAN. MASCARICEANU SI CLICA LUI DE PENALI , LA PUSCARIE SI AVERILE CONFISCATE. PROPAGANDA MAFIEI DE LA HAZNAUA 3 INCHISA.
TEO
11 Dec 2018

OPOZITIA ar trebui sa nu bage motiune de cenzura pentru ca PSD vrea sa iasa de la guvernare. Situatia economica pe 2019 este sumbra, iar PSD vrea sa se reabiliteze in fata electoratului. PSD trebuie sa-si duca crucea pana la capat, sa aplice si sa continue programul de guvernare.
@MULT SUCCES
11 Dec 2018

De accord cu ce spuneti dar sa fie luat la puricat si NAZISTUL PRESEDINTE sa dea inapoi tot ce a furat prin documente false,sa se cerceteze retrocedarile ilegale (bunurile grupului etnic german din Sibiu) catre SSistii nemti iar consoarta lui sa nu sfideze justitia romana ci sa -si faca datoria de cetatean roman pentru ca nu-I decat fata unui caciular smecher din satul COZMA jud Mures care printr-o intamplare a ajuns unde a ajuns.Au cazut de pe soclu regine cu sange albastru asa ca I-ar putea veni randul si tzarancii asteia cu ifose de doamna
Random imageUltimele stiri


STARBAG