2019-03-19 04:08


ULTIMA ORĂ. Un ministru și-a dat DEMISIA din Guvern

 |  14:00
ULTIMA ORĂ. Un ministru și-a dat DEMISIA din Guvern

La doar trei luni de mandate, un ministru a decis să-şi înainteze demisia din funcţie.

ULTIMA ORĂ. Un ministru și-a dat DEMISIA din Guvern
zoom

În cauză este vorba despre Marius Nica, ministru delegat pentru Fonduri Europene.

"Decizia demisiei a fost luată având în vedere contextul actual şi va fi efectivă începând cu data de 22 ianuarie, pentru a nu perturba obligaţiile oficiale implicate de vizita în România, săptămâna aceasta, a unei delegaţii a Comisiei Europene", spune Nica.

"Mulţumesc miniştrilor din Guvernul României şi reprezentanţilor Comisiei Europene pentru buna conlucrare, colegilor din minister şi colaboratorilor, alături de care am facut echipă, reuşind astfel să obţinem pentru România rezultate benefice pe termen lung. Urez succes în implementare beneficiarilor de fonduri europene şi încurajez organizaţiile să apeleze la acest tip de finanţări. Provocările anului 2018, pe care sunt convins ca succesorul meu le va trata cu responsabilitate, sunt legate de: evitarea pierderii banilor europeni în Programul Operational Regional (unde au fost identificate proiecte alternative derulate de beneficiari pe buget de stat sau împrumuturi), simplificarea MySMIS2014, rezolvarea problemelor salariale pentru beneficiari", a mai declarat el.

Nica susţine că în mandatul său ministerul a semnat contracte de finanţare în valoare totală de peste 4 miliarde euro şi au fost lansate apeluri de proiecte în valoare de 2,3 mld. euro (bani europeni), fiind programate pentru lansare în următoarele trei luni alte apeluri în valoare de 2,4 mld. euro fonduri europene.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-19

TAGURI: marius nica, demisie, guvern, fonduri europene
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
19 Ian 2018

UN OM CARE POATE DOVEDI DEMNITATE SI CARACTER TOATE TIN DE CEI 7 ANI DE ACASA.
ANONIM
19 Ian 2018

Și-a dat demisia ca sa nu fie demis ....de unde atâta caracter...sluga își urmează stăpânii!!!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...