2017-01-21 21:42

POLITICA


Ultima oră. Deputatul PDL, Dan Păsat, s-a autosuspendat din partid

 |  13:18
Ultima oră. Deputatul PDL, Dan Păsat, s-a autosuspendat din partid
Deputatul Dan Păsat şi-a anunţat în cursul acesteidimineţi decizia de autosuspendare din Partidul Democrat Liberal. Informaţiane-a fost confirmată chiar de deputatul Dan Păsat, care a declarat că nu-şi vada demisia şi din Parlament. Decizia de autosuspendare vine ca urmare ainsistenţelor colegilor săi din parid, dar şi din partea preşedintelui TraianBăsescu, care au cerut ca Păsat să se autosuspende din PDL şi să-şi dea demisiadin Parlament

Săptămânatrecută, solicitarea DNA de încuviinţare a reţinerii şi arestării preventive încazul deputatului PDL, Dan Păsat, nu a întrunit numărul necesar de voturifavorabile pentru a fi adoptată. În sală au fost prezenţi 292 de deputaţi,înregistrându-se 154 de voturi exprimate, dintre care patru voturi anulate şi150 de voturi valabil exprimate. În favoarea solicitării DNA s-au înregistrat116 voturi "pentru" şi 34 de voturi "împotrivă". Vineri,procurorii DNA i-au comunicat lui Păsat impunerea interdicţiei de a părăsi ţaraîn dosarul în care este acuzat de şantaj.

Luni (ieri – n.r.), în şedinţa conducerii PDL, s-adiscutat cazul Păsat, liderii acestei formaţiuni refuzînd să-şi asume public odecizie de sancţionare a deputatului. PDL a adoptat doar o decizie prin care se va propunemodificarea Statutului partidului, astfel încât toţi cei care sunt trimişi înjudecată să fie automat suspendaţi din PDL.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639237-05-07Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image