2018-12-10 15:30


Un deputat ALDE îi solicită lui Dacian Cioloș să-l demită pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu

 |  08:01
Un deputat ALDE îi solicită lui Dacian Cioloș să-l demită pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu

Deputatul ALDE Grațiela Gavrilescu a anunţat sâmbătă, într-un comunicat de presă, că îi solicită premierului Dacian Cioloș să-l demită pe ministrul Sănătății Vlad Voiculescu, în condiţiile în care acesta a participat la ședința Consiliului Național de Coordonare al PNL.

"Este clar pentru toți românii că miniștrii Cabinetului Cioloș nu sunt independenți, ci sunt implicați în campania pentru alegerile parlamentare de partea PNL. Ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu, a avut, astăzi, în fața Consiliului Național de Coordonare al PNL, un discurs mai politicianist ca acela al Alinei Gorghiu. Dacă, din întâmplare, nu și-a luat carnetul de partid, ar trebui să treacă pe la registratura partidului să îl ridice", a precizat deputatul ALDE.

Grațiela Gavrilescu îi solicită premierului Dacian Cioloș să îl demită pe Vlad Voiculescu, precum și pe toți miniștrii care participă la astfel de întruniri ale partidelor.

"Dacă refuză să îi demită, înseamnă că este părtaș la acest joc ridicol și îi minte pe români cu nonșalanță", a completat deputatul ALDE. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-09

TAGURI: deputat, alde, solicita, dacian ciolos, demite, ministru, sanatate, vlad voiculescu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


loading...