2018-09-25 00:30


Un deputat PNL cere sesiune extraordinară pentru reexaminarea legii dării în plată

 |  13:01
Un deputat PNL cere sesiune extraordinară pentru reexaminarea legii dării în plată

Deputatul PNL Daniel Zamfir a declarat, joi, că i-a cerut preşedintelui Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, într-o scrisoare depusă la cabinetul său, să convoace o sesiune extraordinară a Senatului pentru reexaminarea în regim de urgenţă a legii dării în plată.

"Astăzi (joi –n.r.) i-am cerut oficial preşedintelui Senatului, printr-o scrisoare depusă la cabinetul său, convocarea unei sesiuni extraordinare a Senatului în vederea reexaminării în regim de urgenţă a legii dării în plată", a afirmat deputatul PNL Daniel Zamfir, iniţiatorul legii, transmite Mediafax.

Liberalul i-a rugat pe toţi colegii senatori să facă tot posibilul să fie sesiune extraordinară.

"Spuneam că săptamâna trecută s-a sinucis un bărbat la Cluj, iar altul s-a mutat efectiv în pădure pentru că a rămăs fără casă. (...) Ne poate asigura cineva că nu se pot întampla drame în perioada următoare? De aceea îi rog pe colegii senatori să facă tot posibilul să avem sesiune extraordinară, să dăm şansa sutelor de mii de românii să scape din coşmarul vieţii lor", a subliniat deputatul PNL.

Regulamentul prevede că Senatul se întruneşte în sesiuni extraordinare la cererea preşedintelui României, a Biroului permanent ori a cel puţin o treime din numărul total al senatorilor. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-07

TAGURI: deputat, pnl, sesiune, extraordinara, reexamineaza, lege, dare, plata
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri


Apa Nova

loading...