2019-02-16 00:14


Un lider al PNL s-a răzgândit și nu mai DEMISIONEAZĂ din partid

 |  15:18
Un lider al PNL s-a răzgândit și nu mai DEMISIONEAZĂ din partid

Un deputat de funte al PNL s-a răzgândit și a decis să nu mai demisioneze din funcţia de vicepreşedinte al formațiunii liberale. Totul după o discuție cu preşedintele partidului, Ludovic Orban, dar şi cu alţi colegi.

Un lider al PNL s-a răzgândit și nu mai DEMISIONEAZĂ din partid
zoom

"Urmare a discuţiilor avute cu preşedintele PNL, Ludovic Orban, cu preşedintele PNL Alba, Mircea Hava şi cu alţi colegi, am luat decizia de a reveni asupra demisiei anunţată din calitatea de vicepreşedinte al partidului", a anunţat Florin Roman, vicepreședinte al PNL, într-o postare pe Facebook.

"Nu am fost niciodată genul de om care să renunţe la greu. Iar partidul are nevoie acum de fiecare liberal dispus sa lupte cu PSD. Aşadar, voi continua munca aşa cum v-am obişnuit, in slujba PNL. Mulţumesc tuturor celor au fost alături de mine in aceasta perioada. Sa fiţi convinşi ca PNL este singurul partid democratic care poate bate PSD. Şi cu ajutorul romanilor, o vom face!", a încheiat acesta.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-07-30

TAGURI: lider, pnl, demisie, partid
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


ANONIM
30 Iul 2018

Sa te bati in fapte in programe de guvernare bune nu sa pui pe masina ca vrei muie de la PSD ca muie iti da PSDul cata vrei nu i asa mai homalaule?
ANONIM
30 Iul 2018

Cârpă fără demnitate .....asta este acest individ care nu merita decat un sincer SICTIR
Random imageUltimele stiriSTARBAG
loading...