2018-11-18 20:42


Un LIDER PNL cere la tribunal DIZOLVAREA PSD

 |  21:50
Un LIDER PNL cere la tribunal DIZOLVAREA PSD

Conflictele dintre PSD și principalul partid de opoziție ajung în instanță. Secretarul general adjunct al PNL Giurgiu, Ionel Dinu, a declarat vineri, în cadrul unei conferinţe de presă, că a depus, în nume personal, la Tribunalul Bucureşti o cerere prin care solicită dizolvarea PSD pe cale judecătorească pe motiv că partidul nu şi-ar fi respectat programul de guvernare.

De asemenea, el a argumentat că un alt motiv pentru care s-a gândit la depunerea acestei cereri este moţiunea adoptată de CExN al PSD la Băile Herculane, în urmă cu o săptămână, privind existenţa "statului paralel". 

"Vreau să vă anunţ în mod oficial că astăzi am am depus cererea pentru dizolvarea PSD la Tribunalul Bucureşti, cerere care are numărul de înregistrare 44207/ 3/ 2017 din 24 noiembrie 2017 şi a fost şi repartizată la secţia 5 civilă. Motivul care m-a determinat să depun această cerere de dizolvare a PSD, sincer vă spun, a fost întâlnirea de la Băile Herculane acolo unde au stabilit printr-o rezoluţie, care a fost votată în unanimitate pentru existenţa statului paralel. M-am referit la rezoluţie pentru că ţine cont, pe undeva, de statutul PSD. Nu cred că statutul permite ca un for cât ar fi el de tutelar în cadrul partidului să adopte o asemenea rezoluţie spunând că există un al doilea stat paralel în statul român. Dacă domnul Dragnea şi membrii PSD cunosc acest stat, să vină cu probe. Am depus cererea, e un semnal de alarmă şi pentru celelalte partide politice de acum încolo fiindcă trebuie să ducă la îndeplinire angajamentele din programele de guvernare", a declarat Ionel Dinu, citat de Agerpres.

Reprezentantul PNL Giurgiu a mai spus că el consideră că depunerea acestei cereri de dizolvare a PSD la Tribunalul Bucureşti va fi "un mesaj penetrant" pentru ca politicienii să înţeleagă să nu mai schimbe "regulile jocului în timpul jocului".


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2017-11-24

TAGURI: pnl, dizolvare, psd, ionel dinu
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


IONEL DINU
25 Noi 2017

Eu Tautu Daniel vreau sa te anunt ca voi depune o cerere pentru ca partidutul vostru criminal si fascist sa fie judecat pentru crimele de acum 110 ani si pentru tendinta criminala si fascista din zilele noastre Pentru subminarea statului de drept prin sufragerii pentru dictatura liderului vostru ajuns sef de stat cu ajutorul luiSoros si care lider lupta cu inversunare contra romaniei prin uneltele sale pe care le apus in fruntea justitiei Pentru faptul ca in loc sa se faca justitie face politie politica si pentru multe alte marsavii pe care le voi expune pe larg in cererea semnata de 7 milioane de romani
#IONEL KAKA DINU
25 Noi 2017

Tautu Daniel un cacat bolsevic cu un neuron,o sa depui un cacat sovietic direct in capul tau minuscul plin de cacat
VIDANJOR
25 Noi 2017

"#ionel ... " - idiotule acefal, murdar la bot de ka.kat.ul ingurgitat cu lopata, esti ingropat in ka.ka.t ... dilimane, cu crize de porto.ka.ka.nie acuta, marsh la haznaua din care ai iesit, dihanie arabiata ! Maxi sik.tir, bo.vi.na proasta !
IONEL KAKA DINU
25 Noi 2017

DA IONEL DINU ESTE O PUTOARE FASCISTA BAUTOR DE PISU
ANONIM
26 Noi 2017

PSD A DOVEDIT CU PROBE SI ARGUMENTE CA ESTE GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA CE TREBUIE DESFIINTATA SI INFRACTORII POLITRUCI, SEMIDOCTI, HOTI SI BANDITI BAGATI LA BULAU CU AVERILE CONFISCATE PANA LA AL TREILEA NEAM.....
EREMIA VICTOR
26 Noi 2017

Infractori aparati de DNA :Klaus werner iohannis , fratele kodrutei , fostul sot , Liiceanu ,( filozoful pulii ) plesu etc etc
ANONIM
26 Noi 2017

@ EREMIA VICTOR. Cand ai fost ultima data la medic????
ANONIM
27 Noi 2017

Ziceți ceva și de stațiile de tramvai din capitală cu peroane înguste lipsite de balustrade de protecție!https://petitieonline.net/petitie/66226148.https://petitieonline.net/petitie/22226144.Semnați,oameni buni!Bulevardul Basarabia are nevoie de linie de tramvai modernizată!Să ne unim în rugăciune pentru Gabriela Firea să reușească să aducă Metrorex în subordinea municipalității!
Random imageUltimele stiri


loading...