2019-01-20 13:28


Un lider PNL demisionează după ce DNA a început urmărirea penală împotriva lui

 |  08:09
Un lider PNL demisionează după ce DNA a început urmărirea penală împotriva lui

Preşedintele PNL Vaslui, senatorul Dan Marian a demisionat, joi, din funcţie şi a anunţat că se retrage de pe lista de candidaţi de la alegerile parlamentare. Decizia liberalului vine după ce procurorii DNA au dispus începerea urmăririi penale împotriva lui într-un dosar privind ilegalităţi cu terenuri agricole.

"Luând la cunoştinţă de decizia procurorilor DNA de a-mi atribui calitatea de inculpat, într-un dosar de urmărire penală, am luat hotărârea să demisionez din funcţia de membru al Biroului Politic Naţional al PNL, cât şi din funcţia de preşedinte al Filialei Judeţene PNL Vaslui, pentru a nu afecta în niciun fel activitatea partidului, care se pregăteşte intens pentru campania electorală. Intrucât sunt susţinătorul 'Decalogului integrităţii' candidaţilor PNL, pe care l-am votat cu toată convingerea în structurile noastre interne de partid, anunţ că îmi voi retrage candidatura de la Senat, de pe listele PNL", a precizat Dan Marian, potrivit Mediafax.

Senatorul a mai spus că „filiala Vaslui este una puternică, cu o resursă umană de calitate, capabilă să genereze rapid un preşedinte interimar, dar şi un candidat corespunzător care să deschidă listele la Senat”.

„In perioada următoare voi face pasul înapoi, pentru a-mi canaliza toată energia în demonstrarea nevinovăţiei mele, în această speţă penala. Ca simplu membru, voi sprijini în continuare PNL şi consider că, în alegerile parlamentare, filiala Vaslui va scoate un rezultat foarte bun. Cred în electoratul liberal din acest judeţ, care este numeros şi, din respect pentru acesta, am făcut acest gest”, a completat liderul PNL Vaslui. 


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-10-07

TAGURI: lider, pnl, demisioneaza, dna, incepe, urmarire, penala
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri

loading...