2019-03-19 04:13


Un lider PNL îl ATACĂ DUR pe Dacian Cioloş: E un IMPOSTOR politic

 |  12:17
Un lider PNL îl ATACĂ DUR pe Dacian Cioloş: E un IMPOSTOR politic

Viorel Cataramă, prim-vicepreşedinte al PNL sector 2, da de inteles ca intenţia lui Dacian Cioloş de a-şi face partid îl face "un duşman al PNL", de vreme ce vizează electoratul liberalilor. În opinia sa, fostul premier ar trebui să se alăture liberalilor "pentru că a avut numai de câştigat de pe urma PNL-ului, iar PNL-ul numai de pierdut de pe urma lui".

"Dacă discutăm despre Dacian Cioloş, discutăm despre un impostor politic. Dacian Cioloş a avut sprijinul total al PNL, a avut numai beneficii de pe urma (partidului – n.r.) şi a adus numai necazuri. Este unul dintre cei care au contribuit substanţial la scorul electoral prost de la ultimele alegeri. Şi acuma, când PNL-ul este în creştere, când opoziţia din România şi dreapta din România se încolonează în spatele Partidului Naţional Liberal, vine şi anunţă că face un nou partid. (…) Domnul Cioloş gândeşte să ia voturi de la PNL, adică vrea să dea o lovitură PNL-ului. Este un duşman al PNL-ului prin această afirmaţie pe care a făcut-o.", a declarat Viorel Cataramă, la Gândul Live.

Liderul PNL nu dă prea multe şanse proiectului politic al lui Cioloş, despre care crede că nu va ajunge să treacă pragul electoral şi îi transmite fostului premier să se înscrie în PNL şi "să vină să muncească pentru creşterea Partidului Naţional Liberal."

"Nu cred că e în stare să facă un partid, să pună bazele unui partid care să crească şi să aibă peste 5%, d-aia spun că este un potenţial inamic, dar ar fi mult mai simplu şi mai logic şi, dacă vreţi, şi de obraz să vină să lucreze în interiorul PNL-ului pentru că a avut numai de câştigat de pe urma PNL-ului, iar PNL-ul numai de pierdut de pe urma lui”,spune Cataramă.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-18

TAGURI: pnl, viorel catarama, dacian ciolos, impostor politic
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
18 Ian 2018

"...dar ar fi mult mai simplu şi mai logic şi, dacă vreţi, şi de obraz să vină să lucreze în interiorul PNL-ului..."____------____ ai si gasit cui sa-i bati obrazul... Altfel, da , individul-ciolosvek- este un impostor si nu numai politic...
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
18 Ian 2018

catarama jos palaria....te votez la uratoarele alegeri.............ha ha.........ti-ai dat seama ca nu numai Ciolos dar si mafia portokalie sunt dusmanii vostri? spune-le si la ceilalti.........au reusit sa distruga tot ce mai era bun din fostul pnl cu mafiotii emigrati de la pdl in funte cu udrea
LOTUS TEAM
18 Ian 2018

Viorel Panarama,scuze...A auzit de Cioloș ? Singurul prim ministru ne...panaramă!
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...