2018-10-18 19:59


Un mare sportiv, candidat la Primăria Capitalei

 |  20:04
Un mare sportiv, candidat la Primăria Capitalei

Din ce în ce mai multe personalități politice și nu numai își anunță candidatura la Primăria Capitalei. Senatorul UNPR, Ilie Nastase ar putea fi candidatul partidului condus de Gabriel Oprea la Primăria Capitalei, anunță Stiripesurse.ro.

Intrebat daca sunt adevarate zvonurile potrivit carora va candida din partea UNPR, Nastase a declarat ca nu stie de o astfel de discutie. El a declarat insa ca si-ar dori o candidatura la Sectorul 1, iar daca partidul ii va propune, si la Bucuresti. "Sunt preocupat de probleme Capitalei din 1996", a spus Nastase. In 1996 Nastase a candidat la Primaria Capitalei. Chiar daca nu va fi el candidatul, mai spune Nastase, este nevoie de "un om gospodar" si "bogat", potrivit Hotnews.

Până acum, pentru fotoliul de primar general se vehiculează numele lui Cristina Bușoi, Gabriela Firea, Bogdan Diaconu, Adrian Thiess.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2016-01-26

TAGURI: sportiv, tenis, ilie nastase, primaria capitalei, gabriela firea
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


HAZNAUA COMUNALA
26 Ian 2016

Iar terenurile de tenis luate de el , le administreaza la rindul lor de firma lui asa zisa nevasta . Iar ea l-ea inchiriat la alte persoane , asa zisi instructori - antrenori . Asteapta sa faca o afacere imobiliara . Un ciucalete condus de umbra nevesti actuale . Poate cu ocazia asta trece de 3000 de femei cu care sa culcat . Este crescut tot cu generatia si cartierul lui Oprescu .
Random imageUltimele stiri

Bătălia Taxelor la Ploiești Acum 3 ore | (0)
Social


loading...