2018-12-11 22:23


Un nou partid: „Partidul Naţional pentru Patrie”

 |  16:34
Un nou partid: „Partidul Naţional pentru Patrie”

Membrii fondatori ai Partidului Naţional „Pentru Patrie” vor depune, luni, 11 mai 2015, la Tribunalul Municipiului Bucureşti actele de constituire legală a acestei noi formaţiuni politice.

Partidul Naţional „Pentru Patrie” este o iniţiativă a multor militari în rezervă şi retragere, iniţiativă generată de eşecul de mari proporţii al guvernanţilor din ultimul sfert de secol de a asigura românilor o viaţă decentă şi de afirmare a României pe scena internaţională ca stat demn, independent şi puternic, se arată într-un comunicat de presă.

Partidul Naţional „Pentru Patrie” cheamă pe toţi cei trăitori pe aceste meleaguri să se alăture acestei noi formaţiuni politice şi să lupte împreună pentru a înfăptui idealurile de dreptate şi echitate socială, de bunăstare, libertate şi fericire pentru fiecare român, pentru cei mai în vârstă de azi şi pentru copiii din generaţiile viitoare, se mai spune în comunicat.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2015-05-07

TAGURI: partid, national, patrie, tribunal, municipiu, bucuresti
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CROCODIL DE TABLA
07 Mai 2015

CARE PATRIE ? CE A MAI RAMAS DIN EA ? CE SE MAI POATE FURA ?
CARAMBULEA
08 Mai 2015

Numele membrilor fondatori este secret ? De unde au bani? Nasi,fini,cumetri,frati,surori ai actualilor politicieni ? Sau este secret ,vrand sa fie un satelit al lui Victor Viorel,Oprisan,Flutur,Tariceanu etc,care nu se mai satura...
ANONIM
09 Mai 2015

UNPR=”Uniunea Nulitatilor Politice din Romania”, este cea mai mare GRUPARE INFRACTIONALA DE CRIMA ORGANIZATA ,(condusa de cumatrul lui PINOKIO-POANTA) fiind in acelasi timp apreciata de opinia publica ca “Batalion Disciplinar al Politicii Romanesti” format preponderent din puscariabili, penali, impostori, submediocri, gunoie umane, scamatori, golani, imbecili, ticalosi,etc. MAFIE care este folosita pe post de cretinism politic.
BULEACARAM
08 Oct 2015

Mai Caramboulea ,daca vor sa fie un satelit lui blaga,gorghiu,care nu se mai satura iti convine?
Random imageUltimele stiri


loading...