2019-02-22 12:23


Un premier CELEBRU şi-a anunţat VIZITA în România

 |  13:54
Un premier CELEBRU şi-a anunţat VIZITA în România

Un premier celebru urmează să întreprindă, chiar la mijlocul acestei luni, vizite oficiale în şase state europene, printre care şi România, informează agenţia de ştiri Kyodo, citată de Mediafax.

Potrivit informaţiilor publicate de sursa citată, premierul nipon Shinzo Abe urmează să viziteze România, Bulgaria, Serbia şi alte trei state baltice.

În condiţiile în care Bulgaria a preluat luni preşedinţia prin rotaţie a Consiliului Uniunii Europene, Shinzo Abe vrea să discute cu oficialii de la Sofia în legătură cu intrarea în vigoare în anul 2019 a unui acord comercial între Japonia şi Blocul comunitar, informează site-ul cotidianului The Baltic Times.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2018-01-06

TAGURI: shinzo abe, premier, japonia, vizita, romania
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


LEVST.
06 Ian 2018

Oricine ar fi , si oricare i-ar fi numele, orice premier japonez este celebru, pentru ca reprezinta o natie celebra(economic si social) iar ei sunt celebri de la A la Z, si pentru ca isi dau imediat demisia la cea mai mica suspiciune ca ar fi ceva in neregula cu activitatea lor...Ma mir insa ca viziteaza si Romania, probabil din curiozitate, trebuie sa fi auzit si el de "minunea romaneasca", de cele-20-30 mii km de autostrada, care nu se surpa si nu crapa nici la cel mai inalt cutremur...
Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...