2019-05-25 18:37


Un primar PNL se laudă cu tabloul din birou al lui Nicolae CEAUŞESCU

 |  12:01
Un primar PNL se laudă cu tabloul din birou al lui Nicolae CEAUŞESCU

Un tablou cu Nicolae Ceauşescu tronează măreţ în biroul unui primar PNL din judeţul Prahova. Edilul nu vede nimic rău în acest lucru susţinând că are tablouri ale unor „conducători ai României care au condus ţara asta bine”.

„Liberalii care au murit în temniţele comuniste se întorc în mormânt cu un aşa primar LIBERAL”, este mesajul postat pe Facebook de un fost consilier local şi care însoţeşte două fotografii făcute în biroul primarului din Podenii Noi, Mihai Alionte.

Primar PNL aflat la al doilea mandat, Mihai Alionte a declarat pentru Mediafax că în birou are mai multe tablouri, nu doar cel cu Nicolae Ceauşescu, şi nu vede „care ar fi problema”.

„Şi care este problema? Am mai multe tablouri. Sunt şi cu Carol I, Ştefan cel Mare. Sunt nişte conducători ai României care au condus ţara asta bine. Trebuie să fugim de istoria României? Nicolae Ceauşescu face parte din istorie. A condus ţara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar şi foarte bune, din punctul meu de vedere. Nu pun însemne fasciste. Ce e rău în asta?”, a declarat Mihai Alionte.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :2019-04-13

Mai multe imagini:
Un primar PNL se laudă cu tabloul din birou al lui Nicolae CEAUŞESCU
zoom


TAGURI: primar PNL, tablou ceausescu, prahova, birou
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
13 Apr 2019

"A condus ţara asta 25 de ani. A făcut lucruri rele, dar şi foarte bune, din punctul meu de vedere"...pai asta e o declaratie absolut imposibil de inteles...CARE SUNT ALEA RELE si cARE SUNT ALEA BUNE????....canalul Dunare-Marea NEagra facut cu detinutii politici de care a fost? BUN sau RAU???....foamea si frigul de care au fost?.......minciunile la TV de care au fost?...pupincurismul din politica si cC al PCR de care a fost? Exista unii care pe vremea lui ceausescu se lafaiau in lux...pentru ei a fost BINE.....stim toti cine sunt astia..securistii VARANULUI-puscarias FELiX si cei pe care i-a promovat Iliescu cu FSN-ul adica CORBII din dosarele cu KGB
ANONIM
13 Apr 2019

Bai scarba de mosneag nebuna Siktir Asa erai si pe vremea lui ceausescu dement psihopat de aia ai fost pe la puscarii si pe la nebuni Atunci s au facut toate hidrocentralele din muntii Lotrului ,metroul care ti duce hoitul puturos unde vrei blocuri pentru tine si alte putori ca tine Ar trebui sa fii scos din locuinta pentru ca a fost facuta de Ceausescu Ar trebui sa va interzica la metrou sa mergeti ca pe vremea regilor vostri SIKTIR!
ANONIM CRETIN PSIHOPAT
13 Apr 2019

du-te ba dementule la balamuc siktirrr javra scarboasa
@ANONIM DROGAT SI DEMENT
13 Apr 2019

Ceausescu a construit si v a dat case Johanus v a dat afara din case ca sa le vanda la nazistii lui Care i cel ticalos si jigodie ,care i anticristul si care i binefacatorul ?L ati impuscat ca va punea la munca si nu va lasa sa va drogati Mars jivine nebune !
TABLOU
13 Apr 2019

In casa lui codrin cap de p...la autoritatile au descoperit tabloul '' PEISAJ'' AL LUI NICOLAE GRIGARESCU FURAT. DIN CASA MEMORIALA '' PETRU GROZA '' TABLOUL SE AFLA PE UN PERETE SLINOS SI NEIGIENIZAT CUM ESTE SI CAPUL DE P...LA. HA , HA , HA.....MAFIA PSD SE OCUPA SI CU TABLOURI.
ANONIM BOLSEVIC
13 Apr 2019

Te bag in p. ma-tii de cretin. Il pupi in cur pe ceausescu si folosesti tehnologie occidentala. Daca nu era U.E ramineai la coada vacii borfas bolsevic. Mafia psd vrea cu rusii sa traim in intuneric , sa nu putem circula liber si sa fim condusi de gunoaie analfabete si hoti ca draknea si mascariceanu. Mafia psd a distrus TOT ,, ECONOMIA, JUSTITIA, SANATATEA,, EDUCATIA. A IZOLAT ROMANIA DE LUMEA CIVILIZATA. ACUM HOTII AU PUS OCHII SI PE AURUL ROMANIEI. ROMANI AVETI CURAJ SA LASATI AURUL PE MÂNA LUI draknea si vâlcov ?????????????. Mafia psd dupa ce si-a marit indemnizatiile cu 2000 lei de borfas A VOTAT CU 119 VOTURI IMPOTRIVA CRESTERII ALOCATIILOR. SI '' BORFASUL NATIONAL ' draknea a votat IMPOTRIVA. NOROC CU OPOZITIA CARE A AVUT 123 VOTURI. ORDONANTA 114 A INGHETZAT PENSIILE VETERANILOR DE RAZBOI SI BATAIA DE JOC A MAFIEI psd-alde-udmr-minoritati CONTINUA. LA PUSCARIE CU TÂLHARII CIUMEI ROSIII.
ANONIM PARANOIC DEMENT
13 Apr 2019

casele facute NU de Ceausescu ci in vremea cand a fost Ceausescu la conducere nu s-au dat gratis,oamenii le-au platit in 25 de ani cu dobanzi cu tot.Cei care au jefuit dupa 1989 toata Romania au fost aceiasi securisti scarbosi PCR-FSN-PSD care conduc si astazi.concluzie-LA BALAMUC CU ACEST PORC DEMENT CARE tot scrie "ANONIM"
@ ANONIM PARANOIC DEMENT
13 Apr 2019

Gunoiul bolsevic dement care injura zilnic INSTITUTIA PREZIDENTIALA SI PRESEDINTELE VOTAT DE 6,5 MILIOANE DE ROMANI ESTE ANGAJAT AL SITE-lui '' PUTEREA'' CARE IL TOLEREAZA PE DEMENT PENTRU O SIMBRIE DIN BANI PUBLICI DATA DE '' BORFASUL NATIONAL'' HOT DE BANI DIN HRANA COPIILOR ORFANI draknea. ESTE PLATIT DE MAFIA PSD PENTRU A DENIGRA INSTITUTIA PREZIDENTIALA . DIN ASTA SE HRANESTE VIERMELE BOLSEVIC.
Random imageUltimele stiri


STARBAG