2019-02-22 06:18


Un an cu EBA la Parlamentul European. Preferă Bruxelles în locul Bucureştiului

 |  19:16
Un an cu EBA la Parlamentul European. Preferă Bruxelles în locul Bucureştiului

După un anpetrecut în Parlamentul European, Elena Băsescu a concluzionat că preferăParlamentul European în locul Parlamentului naţional, motivaţia fiind unasimplă: atmosfera din PE este mai mult pe placul junioarei. Conferinţa de presăce a avut loc sâmbătă la Sibiu, în cadrul căreia a cuvântat Elena Băsescu, afost plină de evenimente. Mezina familiei prezidenţiale a primit laude şifelicitări de la Regele Cioabă, a vorbit despre spaţiul Schengen şi a sărit în apărarea tatălui său. În concluzie, aceasta este mulţumităde activitatea sa politică, considerând că nu are nimic să îşi reproşeze.

Întrebată dacă s-a gândit la ocarieră politică în Parlamentul European, Elena Băsescu a răspuns: “Nu potspune de pe acum, gândiţi-vă că mai sunt patru ani. Nu ştiu cum vor evolualucrurile, dar deocamdată sunt încântată de ceea ce fac în Parlamentul Europeanşi de bagajul de cunoştinţe pe care-l poţi acumula acolo. În plus, preferatmosfera din PE decât pe cea din Parlamentul naţional”, adăugând că estefoarte interesată şi bine informată în privinţa politicii interne din România. Câtdespre aderarea României la spaţiul Schengen, Elena Băsescu nu a spus nimicnou, în schimb s-a declarat optimistă. “Tehnic, este posibilă aderarea Românieila spaţiul Schengen. Sunt optimistă, mai ales că noi ne-am îndeplinit toateobligaţiile tehnice. (…) Politic s-ar putea să existe probleme şi acestedeclaraţii au fost făcute în spaţiul public şi eu n-aş veni cu nimic nou să lerepet. Politic s-ar putea să existe probleme, dar noi ne-am făcut datoria”, aspus fiica preşedintelui.

EBA: “Lăsaţi-l pe tata în pace!”

Europarlamentarul Elena Băsescu a susţinut că,în decursul acestui an, PE va elabora şi adopta o strategie europeană pe temaromilor. Ca urmare a acestei declaraţii, regele romilor, Florin Cioabă, s-aarătat extrem de încântat, mulţumindu-i şi laudând-o în cadrul conferinţei depresă de la Sibiu. Tot sâmbătă, a avut loc şi un schimb de replici între EBA şiun cetăţean prezent la conferinţă. Bărbatul a întrebat-o pe aceasta cumintenţionează să sprijine tinerii, având în vedere că aceştia sunt “viitorulţării”. “Este o întrebare pe care trebuie să o puneţi Executivului”, i-arăspuns aceasta. În replică, bărbatul i-a spus că tatăl ei este preşedinteleRomâniei. Elena Băsescu a răspuns atunci: “Lăsaţi-l pe tata în pace, că amvenit eu la bilanţ, nu tata”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639233-12-28
loading...

Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site


Random imageUltimele stiri
STARBAG
loading...