2017-01-18 10:22

POLITICA


Un deputat PNL afirmă că cei mai mulţi votanţi sunt proşti

 |  17:06
Un deputat PNL afirmă că cei mai mulţi votanţi sunt proşti

Deputatul PNL Andrei Gerea are o viziune originală despre mecanismul de gândire al electoratului,  susţinândcă 100 de oameni deştepţi nu vor egala niciodată un prost care votează. El explică modul de judecată al alegătorilor şi afirmă că dacă aleşii au prins ideea, şi-au asigurat astfel voturile necesare.

„În faţa votului, un prost este egal cu un deştept. Dar doi proşti nu sunt egali cu doi deştepţi, pentru că, din doi deştepţi, unul n-o să vină la vot, fiindcă i se pare că totul e lipsit de sens. Trei proşti nu fac nici atât cât trei deştepţi, pentru că, din trei deştepţi, unul are probleme existenţiale şi nu vine la vot, iar altul e sigur că o să iasă tot ăia şi n-are sens să se mai ducă. Patru proşti contra patru deştepti? Exclus! Din patru deştepti, unul n-are Mercedes şi i se pare că n-o să se schimbe nimic, altul ştie el cine o să iasă, iar al treilea preferă să adoarmă la un film bun de cinematecă. Asta e democraţia: 100 de deştepţi n-or să facă niciodată cât un singur prost care votează!!!”, scrie deputatul pe blogul personal. El afirmă că teoria detaliată mai sus i-a fost trimisă pe e-mail de altcineva, întrebându-se retoric: “O fi scrisă de un deştept?”.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639253-08-21Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

GOGU
30 Iul 2011

Crud dar perfect adevarat . Este o teorie care s-a verificat in practica in ultimii 21 ani. Asta este natia romana si nu ai ce i face, pacat ca mai avem o singura sansa noi din generatia baby boom, dar sper sa nu o irosim din n ou.
PICK
30 Iul 2011

Asta-i situatia. Hai sa i ncercam si votul obligato riu....
DARIUS
31 Iul 2011

Are dreptate Dl deputat l iberal.Numai prostii o sa voteze cu USL.Dar degeab a.De data asta sunt convi ns ca la vot o sa vina si desteptii.Si atunci ce s e va face USL d-le deputa t.

Adauga un comentariu

Random image