2016-10-23 06:23

POLITICA


Un document secret dezvăluie: Papa va fi asasinat!

 |  14:58
Un document secret dezvăluie: Papa va fi asasinat!

Cotidianul italian „Il Fatto Quotidiano” a dezvăluit un document secret în limba germană, potrivit căruia Papa Benedict al XVI-lea va fi asasinat în următoarele luni. Cu toate astea, documentul a fost  dezminţit de Vatican, care l-a calificat drept „delirant şi necorespunzător realităţii”.

Cotidianul de stânga a publicat vineri acest document „foarte confidenţial” datat din 30 decembrie 2011 şi care ar fi fost trimis de cardinalul columbian aflat la pensie Dario Castrillon Hoyos secretariatului statului şi secretarului particular al Papei Benedict al XVI-lea în ianuarie. Monseniorul Castrillon Hoyos s-ar fi întâlnit apoi direct cu Papa la jumătatea lui ianuarie pentru a discuta despre această situaţie.

Potrivit cotidianului, citat de Mediafax, acest document - redactat în germană şi care nu ar fi fost accesibil decât Papei şi câtorva colaboratori apropiaţi ai acestuia - reia o declaraţie alarmantă a arhiepiscopului de Palermo Paolo Romeo în cadrul unei deplasări în China, în noiembrie.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639554-02-10

TAGURI: Papa, asasinat, document, confidentialComenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image

Citeste si...

Un document clasificat al lui Hillary Clinton, găsit în România Un document clasificat sustras de hackeri de la Hillary Clinton, candidatul democrat la... 17 Oct 2016 | (0)
Cu platforma de pământ Lupta electorală este mai acută decât niciodată și s-a trecut la amenințări mai mult sau mai... 18 Oct 2016 | (0)