2017-01-17 02:44

POLITICA


Un intelectual rus a trăit cu 29 de cadavre în casă

 |  16:14

Descoperire macabră într-un oraş din Vestul Rusiei. Un istoric şi jurnalist rus descris ca fiind un „geniu” a trăit cu 29 de cadavre în apartamentul său de trei camere. Anatoly Moskvin, în vârstă de 45 de ani, a ţinut cadavrele mumificate de sex feminin îmbrăcate ca păpuşile.

Arestarea a urmat unei investigaţii de lungă durată privind profanarea de morminte de la mai multe cimitire din Nijni Novgorod, potrivit purtătorului de cuvânt al poliţiei. Iniţial, profanările au fost puse pe seama grupurilor extremiste. Kriminalnaya Khronika, o publicaţie online specializată în ştiri legate de criminalitatea din regiunea Nijni Novgorod, susţine că anchetatorii poliţiei au descoperit organismele atunci când l-au vizitat pe Moskvin să se consulte cu el despre profanări. Nu este clar dacă vecinii ştiau despre corpurile femeilor moarte din apartament.

Moskvin era recunoscut pentru interesul său ciudat pentru morminte, dar nimeni nu a bănuit fetişul său şocant. El a scris mai multe articole despre cimitire şi locurile istorice din regiune. Ca expert lingvistic, Moskvin s-a specializat în cultura celtică şi a studiat 13 limbi străine.Într-un interviu din 2007, el dezvăluia că a început să rătăcească prin cimitire din clasa a şaptea. "Eu nu cred că cineva în oraş le cunoaşte mai bine decât mine", spunea el. Interesul i-a fost declanşat după ce la 12 ani a dat peste un cortegiu funerar a cărui participanţi l-au obligat să sărute faţa fetei moarte de 11 ani. În perioada2005-2007, macabrul personaj a inspectat 752 cimitire în întreaga regiune, de multe ori călătorind aproximativ 30 de kilometri pe zi pe jos.


Aparut in:

Ultima modificare in data de :639265-09-04Comenteaza pe facebook
Comenteaza pe site

Adauga un comentariu

Random image